Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Büyükşehir Adayı Yıldıztekin: Zihinsel dönüşümü başlatacağız

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin vatandaşla bir araya geldi. Geride bıraktığımız hafta sonunda Sivil toplum kuruluşları ve dernek ziyaretlerinin yanı sıra, sportif ve kültürel etkinliklerde de boy gösteren Yıldızt

6 Şubat 2024 Saat: 09:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 478 kez okunmuştur

Büyükşehir Adayı Yıldıztekin: Zihinsel dönüşümü başlatacağız
Büyükşehir Adayı Yıldıztekin: Zihinsel dönüşümü başlatacağız

Kocaeli halkı, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin’i iyi bir şekilde karşıladı. Kentin sorunlarını ortak akıl ile çözüme kavuşturabilmek adına halk ile istişarelerde bulunan Yıldıztekin’e katıldığı hemen her programda yoğun bir ilginin olduğu gözlendi. Düğün ve cenaze gibi vatandaşların sevinçli ve acılı günlerinde de yanında olan Yıldıztekin, samimiyeti ve sıcakkanlılığı ile gönüllerde yer edindi.

GENCAY YILDIZTEKİN HER YERDE
İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, dolu dolu bir hafta sonu geçirdi. İsmail Altay K-1 Fight Arena Uluslararası Kick Boks Kemer Şampiyonası, Kocaeli Erzurumlular Derneği kongresi ve Dilovası Erzurumlular Derneği’nin düzenlediği Erzurum Yöresel Ürünler Tanıtım Günü programlarına katılan Gencay Yıldıztekin, İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci’nin aday tanıtım programında ise önemli açıklamalarda bulundu. Çayırovalılar’a seslenerek, Çayırova’yı ve Büyükşehir’i kazanmaya geldiklerini ifade eden Yıldıztekin, şunları söyledi:

"O BAYRAĞI KOCAELİ'YE DİKECEĞİZ"
“Biz buraya Çayırova’yı ve Kocaeli’yi kazanmak için geldik. Hepinizin buna inanmasını istiyorum. Kocaeli halkımıza şunun sözünü veriyorum: Biz o makamı kazanacağız ve o makamdaki koltuğu ters çevireceğiz. Millet aşkıyla, devlet aşkıyla gece-gündüz çalışıp devlet adamı gibi davranacağız. Zihinsel dönüşümü başlatarak toplumdaki kutuplaşmaları hep birlikte yok edeceğiz. Irkçılık, mezhepçilik, bölgecilik ve particilik yaptırmayacağız. Seçildiğimiz gün, 2 buçuk milyon Kocaelili vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Bize inanın. Göreceksiniz, Allah’ın izniyle Mart ayında gümbür gümbür gelerek o bayrağı Kocaeli’ye dikeceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑