Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Büyükakın: Yeni Kocaeli’yi inşa edeceğiz, ediyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yeniden Büyükşehir adayı olarak gösterilmesinin ardından AK Parti teşkilatı, Büyükakın için bir karşılama töreni düzenledi

7 Ocak 2024 Saat: 23:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 428 kez okunmuştur

Büyükakın: Yeni Kocaeli’yi inşa edeceğiz, ediyoruz
Büyükakın: Yeni Kocaeli’yi inşa edeceğiz, ediyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yeniden aday gösterilmesi parti içinde de büyük memnuniyet uyandırırken AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, belediye başkanları, ilçe başkanları, AK Partili eski yöneticiler, ilçe belediye başkan aday adayları da memnuniyetlerini belirten mesajlar paylaşmıştı.

YOĞUN KALABALIK
İşte bu gelişmelerin ardından, İstanbul’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında dönen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın için Milli İrade Meydanında bir kutlama töreni gerçekleştirildi. Adeta miting kalabalığının oluştuğu karşılama töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, konuşmasında, önümüzdeki günlerde belirlenecek olan ilçe belediye başkan adaylarına da değinerek şunları söyledi:

ADAYLARI AÇIKLAYACAĞIZ
Malumunuz olduğu üzre, seçimlere kadar bir aday adaylığı süreci oluyor. Bu aday adaylığı süreci, bir hizmet yarışı süreci. Ben hizmet etmek istiyorum, ben daha iyi hizmet ederim diyen arkadaşlarımız, kardeşlerimiz başımızın tacı. Muhtemelen 15’inde. 14’ünün gecesine muhtemelen. Diğer ilçelerimizdeki belediye başkan adaylarımızı da açıklayacağız.

EN KÖTÜ ADAYIMIZ, ONLARIN EN İYİSİNDEN İYİDİR
O adaylar ister devam eden, ister yeni arkadaşlarımız olsun, bizim adaylarımız olacak. Bunu söyledi Cumhurbaşkanımız. Asla ve kat’a ayrılığa düşmeyeceğiz. Fitnecilerin fitnesinden fesatçıların fesatından uzak duracağız. Ben değerli kardeşlerimden bu süreçte bu hususa özellikle dikkat etmesini istiyorum. Ağzımızı kapatacağız. En iyisi kimdir? Bizim adayımızdır. Ondan iyisi varsa o kimdir? O da yine bizim adayımızdır. Bizim en kötü adayımız yoktur ama, en kötüsü bile onların en iyisinden iyidir. Biz bunu Türkiye’nin her yerinde gördük.

ADAYIMIZIN ARKASINDA DURACAĞIZ
Bir olacağız. Saflarımızı öyle sık tutacağız ki aramıza fitne girmeyecek, kardeşlerimiz birbirine düşmeyecek. Bir kardeşimizin öteki kardeşimiz hakkında karşının altında gözü var, gözünün üstüne kaşı var bile demek yok. Anlaştık mı? Bir ve beraber, açıklanan adayımızın arkasında durmaya söz veriyor muyuz? O zaman Allah’ın izniyle zafer yakındıra buna inanın. Biz ne zaman yok oluruz biliyor musunuz? Birliğimizi ve beraberliğimiz kaybettiğimiz zaman.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑