Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Büyükakın ve Talus, üst komisyonla ilçeleri konuştu

Kocaeli milletvekilleri, İl Başkanı Şahin Talus ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Genel Merkezi'nde Aday Tespit Komisyonu ile bir araya geldi.

17 Ocak 2024 Saat: 09:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 833 kez okunmuştur

Büyükakın ve Talus, üst komisyonla ilçeleri konuştu
Büyükakın ve Talus, üst komisyonla ilçeleri konuştu

AK Parti'de bugün kulisleri hareketlendiren bir gelişme yaşandı. İl Başkanı Şahin Talus ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, genel merkeze çağırıldı. Genel merkezdeki toplantıya Kocaeli milletvekilleri de katıldı. Kocaeli heyeti, AK Parti Aday Tespit Komisyonu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda, ilçe belediye başkan adayları ile ilgili olarak Kocaeli heyetinin görüşlerinin alındığı öğrenildi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Takus, açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

"Milletimizin yegane umudu, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için yola çıkan Cumhur İttifakımızın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr.Tahir Büyükakın olarak açıklanmış, ikinci dönemi için “Haydi Bismillah” diyerek çalışmalarımıza başlamıştık. Şimdi ilçe belediye başkan adaylarımızın açıklanmasının değerli kamuoyunun büyük bir merakla beklediğini çok iyi biliyoruz. Bu doğrultuda Genel Merkezimizle istişarelerimiz devam etmektedir.
Milletimize hizmetkar olacak, kendini şehrine adayacak adayları tespit etmek için yapılan çalışmalarımız son bulduğunda değerli hemşerilerimize gerekli açıklamayı bizzat yapacağız. Bundan önce konuşulanlar hiçbir resmiyet taşımamaktadır, bağlayıcılığı yoktur. Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dilerim."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑