Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Büyükakın: Kimseyi incitmeden kutlayacağız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanlığı önündeki kutlamalarda yaptığı açıklamada, "Gurur duymak, kutlamak sizlerin hakkı.

29 Mayıs 2023 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 858 kez okunmuştur

Büyükakın: Kimseyi incitmeden kutlayacağız
Büyükakın: Kimseyi incitmeden kutlayacağız

Cumhur İttifakı İl Başkanları AK Parti, MHP, DSP, YRF ve BBP il başkanlarını ve Sağlık Eski Bakanı M.Kazım Dinç'i yanına alarak konuşmasını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Teşkilatlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 

Bugün bu şanlı zaferi sizlerin desteği ve büyük emeği ile kutluyoruz. Biz yola çıkarken tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacağız dedik. Sevincimizi ve coşkumuz kimsenin üzüntüsü olmasın. Bugün tüm Kocaeli ve tüm Türkiye kazandı. Güneş yarından itibaren ışıklarını bizim üzerimize saçacak. Mazlumlar şarkılarını söyleyecek.

SEVİNCİNİZ KİMSENİN ÜZÜNTÜSÜ OLMASIN
Sadece biz değil mazlumlar kazanacak. Gurur duymak, kutlamak sizlerin hakkı. Ama kimseyi incitmeden kutlayacağız. Kimseyi üzmeden, rencide etmeden bu güzel zafere en küçük gölge düşürmeyeceğiz. Sizin gibi yol arkadaşları ile bu davaya gönül vermekten gurur duyuyorum. Cumhur İttifakı üyelerimiz bizim pazara kadar değil mezara kadar yol arkadaşlarımızdır. Emekleriniz için tüm teşkilatlarımıza ve Cumhur İttifakı üyelerine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑