Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Büyükakın: “Kandıra’nın kalkınması için gece gündüz demeden çalışıyoruz”

Başkan Büyükakın, “Milli mücadelenin başladığı günden itibaren Kuva-i Milliye'yi ve ülkemizin banisi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı destekleyen Kandıra halkı, necip bir millettir” dedi.

29 Ağustos 2020 Saat: 20:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.899 kez okunmuştur

Büyükakın: “Kandıra’nın kalkınması için gece gündüz demeden çalışıyoruz”
Büyükakın: “Kandıra’nın kalkınması için gece gündüz demeden çalışıyoruz”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, tarım ve hayvancılığın yanı sıra balıkçılık ve turizm alanlarında her geçen gün gelişen Kandıra’da incelemelerde bulundu. Özellikle yaz aylarında günü birlik ziyaretçilerle iki yüz binlere çıkan nüfusuyla Kandıra’nın birçok alanda cazibe haline gelmesinin arkasında yapılan yatırımlar da özellikle dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınma projeleri olmak üzere birçok başlıkta ki projeleri bölgenin ekonomik boyutta da gelişmesine katkı sunuyor. Kandıra 52 km uzunluğundaki sahil bandı ve içerdiği doğal güzellikleri, akarsu, göl, deniz, mesire alanı, ada, mağara, kayalıklar gibi turistik mekânlarıyla da turizm en önemli ekonomik alanda öne çıkıyor.

“KOCAELİ İÇİN ÇALIŞMA AZMİMİZE KATKI SUNUYOR”
Pınardüzü köyünde ve Kerpe’de incelemelerde bulunan, esnafa bereketli işler dileyen Başkan Büyükakın, “Kandıra ilçemiz birbirinden güzel sahilleri tertemiz denizi ile yeşilin ve mavinin birbirine kavuştuğu coğrafyasıyla kendinden söz ettirmektedir. Pınarlı, Bağırganlı, Seyrek, Sarısu, Kerpe, Kumcağız, Kefken, Kovanağzı, Cebeci, Tuzağzı, Babalı, Dikili gibi birbirinden güzel sahillerimiz var. İçerisinde barındırdığı farklı zenginlikleri bilerek turizmin sadece yazın değil kışın da ekonomiye katkı sağlamasını istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini sarf etti. Kocaeli’nin ve Kandıra’nın gelişimi ile kalkınması için gece gündüz demeden çalıştıklarını da söyleyen Başkan Büyükakın, “Köylerimizi gezdiğimizde halkımızın enerjisini görüyoruz. Bu bize daha güçlü Türkiye ve Kocaeli için çalışma azmimize katkı sunuyor” dedi.

“MİLİS KUVVETLERİ KURUP MİLLİ MÜCADELEYE DESTEK VERDİ”
Kandıra Pınardüzü Mahalle Konağı ve 4-6 yaş anaokulu binasını da inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın’a, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık eşlik etti. Pınardüzü sakinlerinin büyük ilgiyle konuk ettiği Başkan Büyükakın, “Pınardüzü köyümüz bizlere her daim desteğini eksik etmemiştir. Bu vesileyle kendilerine de teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı. Pınardüzü Muhtarı Hasan Kankal’ın da eşlik ettiği birliktelikte, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Büyükakın, “Milli mücadelenin başladığı günden itibaren Kuva-i Milliye'yi ve ülkemizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı destekleyen Kandıra halkı, necip bir millettir. O gün bu büyük mücadeleye katılan seçtikleri liderler vasıtasıyla köy ve nahiye olarak milis kuvvetleri kurup milli mücadeleye destek veren tüm büyüklerimizi de rahmetle yâd ediyorum. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑