Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Büyükakın: "İstiklal Marşımız geleceğimizi aydınlatan sönmeyen meşalemizdir"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

13 Mart 2022 Saat: 01:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 694 kez okunmuştur

Büyükakın: İstiklal Marşımız geleceğimizi aydınlatan sönmeyen meşalemizdir
Büyükakın: "İstiklal Marşımız geleceğimizi aydınlatan sönmeyen meşalemizdir"

Büyükakın, mesajında, İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yılını kutlayarak, "(Korkma) diye başlayan, vatanımıza ebediyen izmihlalin olamayacağını haykırarak sona eren İstiklal Marşı'mız geleceğimizi aydınlatan sönmeyen meşalemizdir." ifadelerini kullandı.

İstiklal Marşı'nın, Türk milletinin tarihini aydınlatıp geleceğine ışık tuttuğunu aktaran Büyükakın, Türkiye'nin bu aydınlık yoldan ilerleyerek, müreffeh bir vatan olduğunu bildirdi.

Büyükakın, İstiklal Marşı'nın, tarihte tamamen yok edilmek istenen bir milletin hürriyet ve bağımsızlığına ne kadar düşkün olduğunu en veciz şekilde ortaya koyduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Milletimizin vatanına, imanına ve istiklaline duyduğu sarsılmaz bağlılığı, tarihten geleceğe uzanan eskimez ve ölümsüz ifadesidir İstiklal Marşı'mız. Tüm Türk halkına cesaret aşılayan adeta tüm insanlığa eşsiz bir mesajı veren başta milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yeni Akif gönüllü gençler yetiştirmemiz, Akif düşünceli fikirler inşa etmemiz, Akif akıllı beyinler büyütmemiz dileğiyle İstiklal Marşı'mızın 101. yılı kutlu olsun."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑