Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Büyükakın ile Talus, TBMM’ye gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gitti. Büyükakın ile Talus, vekiller ile görüştü.

21 Haziran 2023 Saat: 07:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 461 kez okunmuştur

Büyükakın ile Talus, TBMM’ye gitti
Büyükakın ile Talus, TBMM’ye gitti

2023 Genel Seçimleri’nin geride kalması ile birlikte milletvekili seçilen isimler meclis kayıtlarını yaptırdıktan sonra yeminlerini ederek resmen görevlerine başladı. 14 milletvekili ile TBMM’de temsil edilen Kocaeli’nin vekilleri pek çok komisyonda yer alırken kentten isimler de milletvekili seçilmiş isimleri yalnız bırakmadı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ile TBMM çatısı altında bir araya geldi.

BÜYÜKAKIN VE TALUS’TAN PAYLAŞIM
Hayırlı olsun ziyareti olarak paylaşılan birliktelik ile ilgili sosyal medyada paylaşım yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “İl başkanımız Şahin Talus ile Ankara’dayız. Gazi meclisimizde, milletvekillerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ülkemizin geleceğine yönelik sorumluluk üstlenen milletvekillerimize başarılar diledik.”ifadelerini kullandı. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ziyaret ile ilgili paylaşımında “Başkentteyiz. Gazi meclisimizde, şehrimizi temsil eden kıymetli milletvekillerimizle bir araya geldik. Yeni dönem hem Kocaeli’mize, hem de ülkemize hayırlı olsun.”ifadelerine yer verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑