Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Büyükakın; “Hiçbir güç bu birlikteliği yıkamaz”

Kocaeli’nin dört bir tarafında her fırsatta hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Büyükakın, sahada büyük teveccüh gördüklerini, dua aldıklarını söyledi. Halkla kenetlendiklerini, el ele gönül gönüle olduklarını da vurgulayan Başkan Büyükakın, “Hiçbi

26 Temmuz 2022 Saat: 12:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 661 kez okunmuştur

Büyükakın; “Hiçbir güç bu birlikteliği yıkamaz”
Büyükakın; “Hiçbir güç bu birlikteliği yıkamaz”

2023 seçimlerine her fırsatta atıfta bulunan ve öneminden bahseden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Kocaeli’nin dört bir tarafında vatandaşlarla olan buluşmasında bu tarihe özel bir vurgu yapıyor. Halka kenetlendiklerini, el ele gönül gönüle olduklarını, kim ne derse desin nasıl bir algı oluşturursa oluştursunlar, ilk hedeflerinin 2023 seçimleri olduğunu ifade eden Başkan Büyükakın, “Ülkemizde ve kentimizde aşacağımıza inandığımız ilk bent 2023 seçimleridir. Allah’ın izniyle bunu başaracağız. Tabi hemen akabinde 2024 seçimleridir. Ülkemize, milletimize, şehrimize hizmet etmekten bizi kimse geri bırakamayacak” dedi.

“KARDEŞLİĞİMİZE SIKI SIKIYA SAHİP ÇIKMASIDIR”
Her gün başka bir ilçede ve hemşerileriyle buluştuklarını, sahada büyük bir teveccüh gördüklerini, kendilerine dua eden bu aziz Kocaelililerin olduğunu, sımsıkı kenetlenen ellerle ağızdan çıkan her güzel söze, öneriye, eleştiriye kulak kabarttıklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Tabi sahada gördüğümüz en önemli şeylerden bir tanesi milletimizin birliğimize, beraberliğimize kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıkmasıdır. Ülke olarak güçlü kalmasını, terör örgütlerine ve uzantılarına fırsat verilmemesini özellikle ifade ediyorlar. Her zorluğun altında kolaylığında geleceğini ancak vatanın tek bir taşından dahi vazgeçilemeyeceğini söyleyen bir milletimiz var. Dik durun, ülkemizin çıkarlarını koruyun, gelecek kuşaklara tam bağımsız bir ülke bırakın diyen bir hemşerilerimiz var” vurgusu yaptı.

“DUA ORDUSU VAR ARKANIZDA”
Başkan Büyükakın, “Sahada halkımız şunu da özellikle vurguluyor. Ülkemizin kazanımlarını koruyun diyor bizlere. Suni gündemlerin peşinden gitmeyin. Unutmayın diyor, feraset sahibi bu millet zamanı geldiğinde tüm dünyaya bir kez daha mesaj vereceğini de söylüyor. Öyle güzel şeyler duyuyorsunuz ki ‘Dua ordusu var arkanızda. Çalışın ve bu millete hizmet edin” diyen bir milletimiz var. İşte bu nedenle tüm teşkilatlarımızla tüm milletvekillerimizle, belediyelerimizle tek yürek, tek bilek olacak şekilde geleceğin güçlü Türkiye’si için çalışıyoruz” sözlerini sarf etti.

“ZAMANI GELDİĞİNDE DE SANDIKTA GEREKENİ YAPACAKTIR”
"Halkla birlikte yönetim" ilkesiyle hareket ettiklerini, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vurguladığı ‘Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma’ hedefi için koştuklarını de söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Ülkemizin kurucu lideri Atatürk’ün nasıl bir hedeften bahsettiğini bilen kadrolar olarak çalışıyoruz. Bahsettiği hedefler her alanda öne çıkmış, dün hayal dahi edilemeyenlerin yapıldığı, üretildiği, söz sahibi olduğu bir vatandan söz ediyor. Biz tam bağımsız Türkiye dedikçe, birileri elbette rahatsız olacaktır. Biz teknolojide, savunma sanayide, üretimde ve diğer tüm alanlarda büyüyen ve güçlenen Türkiye dedikçe, şurası kesin, ülkemizi aşağıya çekmek için bekleyen dahili ve harici düşmanlarımız var. Türkiye Uzay Programı dediğimizde sesin nereden geldiğine bakmak lazım. Ülke olarak söz sahibi oldukça, geçmişteki mandacıların devamı olanlar bugün bundan rahatsız oluyorlar. Biz dünyaya nizam vereceğiz dedikçe, sınırlarımızda terör devletine izin vermeyeceğiz dedikçe, terör örgütlerinin maşaları, hamileri hep birden içeriden dışarıdan seslerini yükseltiyorlar. Ancak bilmedikleri ve göremedikleri bir şey var. O da ifşa oluyorlar. Halkımız bu terör sevicilerini ve güzelleme yapanları görüyor. Zamanı geldiğinde de sandıkta gerekeni yapacaktır” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑