Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Büyükakın: Genel başkanınız imamın kayığına bindirildi

Büyükşehir meclisinde CHP grubunun Ekrem İmamoğlu ile ilgili açıklama yapmasına cevap veren Başkan Büyükakın, “Benim şahsi kanaatim yargılama bittiğinde beraat edeceğidir. Ancak yorgan gidip kavga bittiğinde her şeyin güzel olmadığını, genel başkanın

15 Aralık 2022 Saat: 23:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 968 kez okunmuştur

Büyükakın: Genel başkanınız imamın kayığına bindirildi
Büyükakın: Genel başkanınız imamın kayığına bindirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aralık ayı meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyakakın’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda başkanlık makamından gelen 13 madde ile birlikte 109 gündem maddesi üzerinde görüşme yapıldı. CHP’lilerin Ekrem İmamoğlu için Saraçhane’de yapılacak mitinge katılmak üzere İstanbul’a gitmesi üzerine meclis sadece 10 dakika sürdü.

YENİ MAĞDURLAR YARATIYORLAR
CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, Millet İttifakı adına söz alarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yargı kararını değerlendirdi. Taşdemir, “Yargı bağımsız değil. İktidar seçimlerde önümüze geçemeyeceği için bizi yargı eliyle engellemek istiyor demişti Sayın Erdoğan. Dünün mağdurları bugün yeni mağdurlar yaratıyor. Bu nedenle bizler buradan çıkıp adaletsizliğe karşı duracağız. Kocaeli meclisine tepki gösteriyoruz. İstanbul’da yaşanan hukuksuzluğa karşıdır. Buradan çıkmamız meclisimize karşı bir tepki değildir. Burada durmaktansa orada hukuksuzluğa karşı olmak için gidiyoruz” dedi.

BENİM KANAATİM BERAAT OLACAK
Konu ile ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Henüz yargılama bitmedi. Yargılamanın tamamlanması için kesin kararın çıkması gerekiyor. Henüz yargılama bitmemiş bir konuda yargılama bitmiş gibi bir çıkarım yapmak bana çok mantıklı gelmiyor. Kesin hüküm açıklandığında şahsi kanaatim bu davanın beraat ile sonuçlanacağıdır. Yorgan gidip kavga bittiğinde göreceksiniz aslında her şeyin güzel olmadığını, asıl olanın genel başkanınızın imamın kayığına bindirildiğini göreceksiniz. Zaman kimin doğru olduğunu gösterecek. İnanılmaz bir algı seli var. Sel gidip kum kaldığında aslında bir yargılanma olmadığını göreceksiniz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑