Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Büyükakın’dan Üniversite Öğrencilerine de Ücretsiz İnternet

Büyükşehir Belediyesi, internet imkanı bulamayan üniversite öğrencilerine de online eğitimden faydalanabilmeleri için ücretsiz internet hizmeti sağlayacak

8 Ekim 2020 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.676 kez okunmuştur

Büyükakın’dan Üniversite Öğrencilerine de Ücretsiz İnternet
Büyükakın’dan Üniversite Öğrencilerine de Ücretsiz İnternet

Koronavirüs (Covid-19) salgını döneminde eğitimlerin büyük bir kısmı online olarak yapılırken halk sağlığını korumak amaçlı yapılan bu uygulama Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli’de de uygulanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Tahir Büyükakın, resmi sosyal medya hesabından verdiği güzel haberle online eğitim süresi boyunca internet imkanı bulamayan, ihtiyaç sahibi Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversite öğrencilerine ücretsiz internet desteği sağlanacak.

ONLİNE EĞİTİM İÇİN ÜCRETSİZ İNTERNET
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, virüs ile mücadele kapsamında kent genelinde verdiği desteklerine bir yenisini daha ekledi. İhtiyaç sahibi sosyal yardım alan ve uzaktan eğitim gören 27 bin aileye ücretsiz internet hizmeti sağlayan Başkan Büyükakın, şimdi de üniversite öğrencilerine müjde verdi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE
Başkan Büyükakın sosyal medya hesabından, “KOÜ ve GTÜ öğrencilerimize güzel bir haberim var. Online eğitim süresi boyunca internet imkanı bulamayan, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ücretsiz internet desteği vereceğiz. Kocaeli’de öğrenci olmak ayrıcalıktır” diyerek online eğitim süresince internet erişimi sağlanacağı müjdesini verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑