Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Büyükakın, "A,B,C planlarımız hazır"

AK Parti il ve ilçe teşkilatları aylık koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, "Elimizdeki stoklar yeterli olacaktır. A planımız hazır, B ve C planlarımız da

15 Mart 2020 Saat: 05:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.802 kez okunmuştur

Büyükakın, "A,B,C planlarımız hazır"
Büyükakın, "A,B,C planlarımız hazır"

AK Parti İl Başkanlığı binasında yoğun katılımla gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve ilçe belediye başkanları yer aldı. Yapılan toplantıda değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükakın, "30 milyon metrekareyi dezenfekte edecek kadar dezenfekte ilaçlarımızı bulunduruyoruz. Elimizdeki stoklar yeterli olacaktır. A planımız hazır, B ve C planlarımız da hazır" dedi.

"FIRSATÇILAR ÇIKABİLİYOR"
Toplantının açılışını yapan İl Başkanı Mehemt Ellibeş, "Malumunuz dünyayı kasıp kavuran koronavirüs sağlık programı sebebiyle Genel Merkez’in talimatıyla bu haftadaki kongreler ertelendi ama önümüzdeki kongrelerde bir erteleme yok. Son anda bu kararı Genel Merkez’imiz aldı ve bize intikal etti. Önemli hususlardan birisi de dünyada ve Türkiye’de koronavirüs hususu çok hızlı yayılan bir hastalık. Aynı kişiyle bağlantılı teşhisi konulan bir hastalıkla karşı karşıyayız. Bu süreçte maalesef fırsatçılar ortaya çıkabiliyor. Bu hususla ilgilide CİMER ihbar hattı açılmış durumda" şeklinde konuştu.

"TAM VAKTİNDE"
Ellibeş'in ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Dünyada da hızlıca yayılan bir salgınla karşı karşıyayız. Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere bütün bakanlıklarımız tedbirler alarak süreci başarılı şekilde yürütüyoruz. Korona yeni bir virüs değil bu türü yeni. Diğerlerinden tek farkı var hızlı bir şekilde yayılması. Zamanında tedbirleri almamak demek hastanelerin dolması demek. Dolayısıyla hasta olan ve bakanlığımızın yürüttüğü durum erken tedbirlerini alıp virüsün ortaya çıkmamasıydı. Tatili ne erken yaptık ne geç. Tam vaktinde oldu her şey" dedi.

"SUYUNU KESMEDİK"
Devamında Büyükakın, "Bu konuda bakanlığımız çok iyi bir çalışma yaptı. Genel hijyen çalışmalarını sürdürüyorduk arttırarak sürdürmeye başladık. İnşallah virüs kentimize artarak gelmeyeceğini düşünüyoruz. Süreci başarılı halde yürütüyoruz ama daha başarılı yürütmemiz için ilaç stoklarımızın azalmaması için çalışıyoruz. Süreç daha da artınca, enfekte süreci tedbirler yolunda mesela suyu kesilenlerin suyunu açtık. Suyu kesilecek olanlarının da suyunu kesmedik. 30 milyon metrekareyi dezenfekte edecek kadar dezenfekte ilaçlarımızı bulunduruyoruz. Elimizdeki stoklar yeterli olacaktır. A planımız hazır, B ve C planlarımız da hazır. Tüm belediyelerimizle koordine halindeyiz. Kocaeli bu tedbirlerle Türkiye’de de yürütülen başarılı süreci yürütecektir” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑