Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Bütçeleri idareli ve hizmet için kullanın

Kızılcahamam’daki kampta belediye bütçeleri mercek altına alındı. Başkanlardan, bütçeleri yatırım amaçlı ve dengeli kullanmaları istendi. Kampta beklendiği gibi teşkilatların değişimi büyük gündem olmadı

30 Nisan 2019 Saat: 00:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.500 kez okunmuştur

Bütçeleri idareli ve hizmet için kullanın
Bütçeleri idareli ve hizmet için kullanın

AK Parti Genel Merkezi tarafından 26-28 Nisan tarihleri arasında Kızılcahamam’da yapılan istişarelerde belediyelerin harcamaları ve tasarruf tedbirleri ile ilgili çalışma yapıldığı öğrenildi. Teşkilatların değişimi ile ilgili gündemin fazla konuşulmadığı toplantıda, belediyelerin bütçelerini yatırım amaçlı kullanmalarının öncelikli hale getirilmesine dikkat çekildi. Teşkilatlarla ilgili de Ramazan Bayramının ardından yeni bir kamp yapılacağı öğrenildi.

BELEDİYELER KONUŞULDU

AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen kampa İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, MKYK üyesi Emine Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 11 ilçenin belediye başkanı, kadın ve gençlik kolları il başkanları katıldı. İstişare amaçlı yapılan toplantının büyük bölümünü belediyelerin çalışmaları ve bundan sonra yapılacak hizmetlerden oluştuğu belirtildi.

BÜTÇEDE İDARELİ OLUN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maliye ve Ekonomi Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin sunum yaptığı kampta, yerel yönetimlerin ekonomisi, güvenlik ve çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle belediyelerin yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bütçelerini iyi idare etmeleri ve hizmet odaklı bir planlama yapmaları istendiği öğrenildi.

TEŞKİLATLAR İÇİN KAMP

Yerel seçimlerde önemli şehirleri kaybeden AK Parti’de yapılan kampta gündeme gelmesi beklenen teşkilat değişimleri beklentinin aksine en az konuşulan konu olduğu öğrenildi. Teşkilatlar ilgili Ramazan Bayramının ardından İl Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının katılımı ile yeni bir kamp yapılacağı öğrenildi. Bu kampta teşkilatlarla ilgili çalışmalar detaylandırılacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑