Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Buruş’tan kurban bağışı için çağrı

İHH Kandıra Şube Başkanı Muhammet Buruş, Kurban Bayramı’nda İHH’nın 5 milyon kişiye ulaşmayı hedeflediğini belirterek, bağış için çağrıda bulundu.

6 Temmuz 2021 Saat: 22:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.676 kez okunmuştur

Buruş’tan kurban bağışı için çağrı
Buruş’tan kurban bağışı için çağrı
Sedef Alkandurur
Editör
Sedef Alkandurur

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kandıra Şube Başkanı Muhammet Buruş, şube binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. İHH’nın Kurban Bayramı ile ilgili gerçekleştireceği projeleri anlatan Buruş, İHH’nın 29 yılın verdiği tecrübe ile Kurban Bayramı’nda 65 ülkede 5 milyon kişiye ulaşmayı hedeflediğini açıkladı.

KURBAN BEDELİ 1200 LİRA

Hayırseverlerin kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ‘Kurbanla Hatırla’ sloganıyla Türkiye ile birlikte 65 ülkede yola çıktıklarını belirten Buruş, bu yıl İHH’nın 5 milyon kişiye ulaşmayı hedeflediğinin altını çizerek, Kocaeli’nin bu yıl ki yurtiçi ve yurtdışı kurban bedelinin bin 200 lira olduğunu ifade etti.

BAYRAMLIK HEDİYESİ

İHH’nın bayramda yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları da sevindireceğini kaydeden Buruş, “İHH Kocaeli, çocukları sevindirmek ve bayram sevincini yaşamaları için hayırseverlerin destekleri ile Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da ‘bayramlık’ hediye edecek. Türkiye dahil 30 ülkede binlerce yetime bayramlık kıyafet yardımında bulunacağız. Vatandaşlar dilerse 150 lira karşılığında bir çocuğun bayram etmesine vesile olabilecek. Bağışçılara her türlü mecradan bağış yapma imkanı tanıyoruz. Bağışçılarımız bizlerle iletişim kurarak detaylı bilgi alabilir” açıklamalarında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑