Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Bursa Kanserle Savaş Derneği'nden Kandıralı 'Klas Hamal'a Ödül

Bursa Kanserle Savaş Derneği tarafından 50. yıla özel "Yarım Asırlık Gönülden Gönüle" adlı ödül töreni Tayyare Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Kandıralı Klas Hamal Mehmet Ateş ödül verildi

8 Şubat 2024 Saat: 14:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.143 kez okunmuştur

Bursa Kanserle Savaş Derneğinden Kandıralı Klas Hamala Ödül
Bursa Kanserle Savaş Derneği'nden Kandıralı 'Klas Hamal'a Ödül

Ödül töreni, saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından geceye özel hazırlanan video, ödül törenine katılan seyirciyle buluştu. Videoda kanser hastalarının yaşantıları, hayat hikayeleri ve Bursa Kanserle Savaş Derneği'nin çalışmaları gibi konular yer aldı. Salondaki seyirciler hazırlanan videoyu izlerken duygusal anlar yaşadı.

Yapılan ödül törenine Bursa Kanserlerle Savaş Derneği Başkanı Ümit Ecemiş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bursa Kanserlerle Savaş Derneği Başkanı Ümit Ecemiş başkanlığının 10. yılı olduğunu ve 8 yıldır gönüllülük esasına dayalı olarak çalıştığını söyledi. Ecemiş, "Derdi Bursa olan, derdi ülkeyi savunmak olan siz gönüllülerle buluşmaktan gurur duyuyorum" dedi. Bursa Kanserle Savaş derneginin 50. kuruluş yılı vesilesiyle düzenlenen , "Yarım Asırlık Gönülden Gönüle" ödül töreninde Kandıralı Klas Hamal Mehmet Ateş'e de ödül takdim edildi.

Mehmet Ateş’in yaptığı bağışın kendileri için büyük anlam ifade ettiğini belirten Ümit Ecemiş, “Her bağışçımız çok değerli. Mehmet Ateş’in bize sağladığı desteğin, verdiği moralin anlamı çok büyük. Topluma faydalı olmak için zengin olmak gerekmiyor. Mehmet Ateş, alın terinin karşılığını başkalarının iyiliği için paylaştı. Birçok insan onun hikayesinden etkilendi. İnsanların gönül gözlerinin açılmasını sağladı. Buraya gelip tüm Türkiye’ye çok önemli bir mesaj verdiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kandıralı Klas Hamal Mehmet Ateş de topluma faydalı olmak istediğini vurguladı. Ateş yaptığı açıklamada, “Bursa Kanserle Savaş derneğimizin 50.kuruluş yılı vesilesiyle düzenlenen "Yarım Asırlık Gönülden Gönüle" ödül törenine beni davet edip çok güzel karşılayan ve ağırlayan başta derneğimizin güler yüzlü başkanı sayın Ümit Ecemiş beyin nezdinde tüm gönül dostlarına canı gönülden teşekkür ederim, çok başarılı ve güzel bir organizasyondu. Emeği geçenler sağolsunlar, varolsunlar. Saygılarımla, Klas Hamal Mehmet Ateş (Bu ödülü almamda projelerimde bana destek veren tüm abilerim ve kardeşlerimede tesekur ederim” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑