Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Bu yıl palamuta doyacağız

Kefken Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İsmail Gümüş, bu yıl bereketli bir sezon geçirileceğini, özellikle vatandaşın palamuta doyacağını söyledi.

27 Ağustos 2020 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.777 kez okunmuştur

Bu yıl palamuta doyacağız
Bu yıl palamuta doyacağız

Denizlerde 1 Eylül'de başlayacak av sezonu öncesi Kefken'deki balıkçılar ağlarının bakımlarından, teknelerin boyalarına kadar tüm hazırlıklarını tamamlayarak sezon açılışını beklemeye başladı. Küçük teknelerle denize açılarak olta atan balıkçıların çaparilerine takılan palamutlar ise yeni sezon için ümitlendirdi. Kefken Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İsmail Gümüş, bu yıl bereketli bir sezon geçireceklerini kaydetti.

BEREKETLİ BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ

Geçtiğimiz sezon, neredeyse ağlara hiç takılmayan palamutun bu yıl bol olacağını söyleyen Başkan Gümüş, "Limanımızda 30 adet 12 metre ve üzeri teknemiz var. 10 metre ve üzeri küçük balıkçı tekneleri ile birlikte 100 tane balıkçı teknelerimiz var. Balıkçılar tüm hazırlıklarını tamamladı. Av sezonunu bekliyor. Şimdiden çaparilere takılan palamut bu yıl bereketli bir sezon geçireceğimizin sinyalini veriyor. İnşallah bu sezon bol miktarda palamut avlayacağız" dedi. Başkan Gümüş, her yıl 31 Ağustos akşamı düzenlenen programla balıkçıların "Vira bismillah" diyerek sezona başladıklarını ancak bu yıl pandemi süreci nedeniyle böyle bir program yapılamayacağını belirtti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑