Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Bu yıl fitre ve zekat Türk Hava Kurumu’na

Türk Hava Kurumu Kandıra Şube Başkanı Vural Çevik, bu yılki fitre ve zekâtların Türk Hava Kurumu’na bağışlanması için vatandaşlara seslendi

23 Mayıs 2019 Saat: 06:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.712 kez okunmuştur

Bu yıl fitre ve zekat Türk Hava Kurumu’na
Bu yıl fitre ve zekat Türk Hava Kurumu’na

Türk Hava Kurumu Kandıra Şube Başkanı Vural Çevik, şöyle konuştu: “Devlet bütçesinden hiçbir yardım almayan kurumumuz, kısıtlı kaynaklarla gençliğimizi havacılığa özendirmek ve vatandaşlarımıza nitelikli havacılık eğitimi sunabilmek için ilk günkü heyecanıyla çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar ülke havacılığının kat ettiği bütün kilometre taşlarında iz bırakan Türk Hava Kurumu havacılık eğitimlerini yüksek kalitede ve ücretsiz olarak veriyor. Hassas ve pahalı bir iş olan havacılık faaliyetleri ve ücretsiz havacılık kursları milletimizin kuruma yaptığı ve kurumun tek mali kaynağı olan fitre-zekât ve kurban derisi gelirleri sayesinde, ülke çapındaki 400’den fazla şubesi ve eğitim merkezleriyle devam ettiriliyor. Gençlere model uçak, paraşüt, yamaç paraşütü, planör, yelken kanat gibi sportif havacılık alanlarında ücretsiz kurslar veriliyor.

BAĞIŞ BEKLİYOR

Kuruluşunda 21 kalem gelir bağlanan ve bugünkü karşılığı milyarlarca lira olan THK’nın bugün elinde hiçbir kamu geliri kalmadı. Mali desteğinin tümü, Türk Milleti’nin fitre, zekât ve kurban derisi bağışlarından oluşuyor. Bağışçıların büyük desteği ve onların verdiği güçle Türk Hava Kurumu bu yıl da fitre ve zekât bağışlarını kabul ediyor. Türk Hava Kurumu bağlı kuruluşları, şubeleri, eğitim merkezleri, bağışçılarıyla çok büyük bir aile. Bu büyük ailenin daha çok güçlenip, yeniden eski güzel ve güçlü günlerine kavuşabilmesi için fitre ve zekâtların Türk Hava Kurumu’na bağışlanması için vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑