Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Binlerce Kişi İsmini Bulabilmek İçin Akın Etti!

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan 1000 temizlik görevlisi için 5 bin 480 kişi, 483 kişilik güvenlik görevlisi için 980 kişi başvurmuştu. Başvuru sonuçları açıklandı. Binlerce kişi ismini bulabilmek için akın etti!

8 Ekim 2019 Saat: 02:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.006 kez okunmuştur

Binlerce Kişi İsmini Bulabilmek İçin Akın Etti!
Binlerce Kişi İsmini Bulabilmek İçin Akın Etti!

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan 1000 temizlik görevlisi iş ilanına 5 bin 480 kişi, 483 kişilik güvenlik görevlisi iş ilanına da 980 kişi başvurmuştu. Başvuru sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullara Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 1000 temizlik, 483 güvenlik görevlisi alımı için başvurular tamamlandı. 

1000 kişilik temizlik görevlisi kadrosuna 5 bin 480 kişi, 483 kişilik güvenlik görevlisi kadrosu için de 980 kişi başvuruda bulundu. 

İşe girecek isimler İŞKUR’un kapısına asılacak listelerden duyuruldu. İş için bekleyen birlerce kişi İŞKUR’a hücum etti. binlerce kişi bir umutla listelerden isimlerini aradı. Ortaya çıkan manzara ise oldukça düşündürücüydü.

İzmit, Kartepe ve Karamürsel ilçeleri dışında kalan ilçelerde işe başlayacak isimler açıklandı. Bu üç ilçenin listelerinin de gün içerisinde duyurulacağı bildirildi fakat saat kaçta listelerin asılacağı açıklanmadı. İşe girenler 9 Ekim’de işbaşı yapacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑