Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Belediye, çiftçinin elinde kalan 25 ton sebzeyi aldı! İhtiyaç sahiplerine dağıtılacak

Kandıra Belediyesi çiftçinin elinde kalan ve İstanbul’a götüremediği 25 ton sebzenin tarlada çürümesine izin vermedi ve hepsini satın aldı. Belediye aldığı sebzeyi ihtiyaç sahiplerine, işsiz kalan işçilere dağıtacak

28 Nisan 2020 Saat: 19:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.162 kez okunmuştur

Belediye, çiftçinin elinde kalan 25 ton sebzeyi aldı! İhtiyaç sahiplerine dağıtılacak
Belediye, çiftçinin elinde kalan 25 ton sebzeyi aldı! İhtiyaç sahiplerine dağıtılacak

Kandıra çiftçisinin ürettiği ve İstanbul’a gönderdiği sebzelerin iller arasındaki seyahat yasağı nedeniyle ellerinde kalmasına karşı Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, çiftçiye el uzattı. Kandıra Ziraat Odası'nın organizasyonu ile ilçede üretim yapılan 3 bölgede bulunan sebzeler belediye tarafından satın alındı. 25 ton sebzeyi satın alan belediye, vefa ekipleri ve belediyenin ekipleriyle ihtiyaç sahipleri vatandaşlara dağıtacak.

ZİRAAT ODASI İLE ÇALIŞMA YAPILDI

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, ilçesinde üretim yapan çiftçinin ürettiği ürünlerin tarlada çürümemesi için Kandıra Ziraat Odası ile önemli bir çalışma yaptı. Üreticinin elinde kalan ürünlerden 2,5 ton pırasa, 2,5 ton ıspanak, 2 bin adet kıvırcık, 8 ton lahana, 8 ton karnabahar satın alındı. Ayrıca bölgede sertifikalı üretim yapan yumurta üreticilerinden 2 bin koli yumurta alındı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİLECEK

Üreticilerden alınan ürünlerin ne yapılacağı merak konusu olurken, belediyenin bunu ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşa dağıtacağı öğrenildi. Belediye daha önce her ay aylık erzak yardımı yaptığı, şu anda ihtiyaç sahibi olan ailelere ve en önemlisi dükkanlarını kapatan ve zor durumda olan esnaf ve bu esnaarın yanında çalışan işçilere bu sebzeler dağıtılacak. Belediyenin bu çalışmasının örnek olması bekleniyor.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ise sosyal medyadan "Örnek projemiz ile ulusal basındayız. Çiftçilerimizden ürünlerini yerinde satın alarak, bu dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda desteği olarak ulaştırdığımız projemizi haber yapmak üzere gelen, ulusal çapta yayın yapan basın-yayın organlarından değerli TV muhabiri dostlarımızı Kandıra'mızda ağırlıyoruz. İyilikte örnek olmak mutlulukların en güzeli. Bu gurur hepimizin Kandıram" sözleriyle paylaşım yaptı.

İşte o paylaşım:

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑