Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Belediye Başkan Adayı Ölmez’e Kandıra’da coşkulu karşılama

Coşkulu bir kalabalıkla ilçe başkanlığı önünde meşalelerle karşılanan AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, ‘Yeni Yüzyıl Yeni Kandıra’ için var gücümüzle, çalışmaya devam edeceğiz dedi.

4 Şubat 2024 Saat: 09:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.901 kez okunmuştur

Belediye Başkan Adayı Ölmez’e Kandıra’da coşkulu karşılama
Belediye Başkan Adayı Ölmez’e Kandıra’da coşkulu karşılama

AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’nda belediye başkan aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti İlçe Belediye Başkanları Tanıtım Programı sonrasında AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’nda da aday tanıtım programı düzenlendi.

Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kandıra Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Erol Ölmez, ilk ziyaretini teşkilata yaptı. AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı önünde toplanan partililerin meşaleler ve davul zurna eşliğinde karşıladığı Ölmez, vatandaşla selamlaşarak tebrikleri kabul etti. Ölmez’e AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz, Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Sağlık Eski Bakanı Kazım Dinç, MHP ve BBP İlçe Başkanları, Belediye başkan adayları, Muhtarlar, Kandıra belediye başkan vekili İsmail Akalan ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

 AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper TokgözErol Ölmez için “Cumhurbaşkanımız emanetini gönderdi, hep beraber sahip çıkacağız” diyerek konuşmasına başladı. Tokgöz, “Kıymetli başkanımız Adnan Turan, 4 yıldır sürdürdüğü görevi inşallah büyük bir onur ve şerefle yine kendi partimizden Erol Ölmez’e devredecek. 31 Mart’a kadar belediye başkanımız, belediye başkan adayımız ve sizlerle bu kutlu zafere birlikte ulaşacağız ve üst üste 3 dönem yapacağız” dedi.

KANDIRA, ÖLMEZ’İ COŞKU İLE KARŞILADI
Coşkulu bir kalabalıkla ilçe başkanlığı önünde meşalelerle karşılanan Başkan Adayı Erol Ölmez, “Gerçek Belediyecilik anlayışımız, ‘Yeni Yüzyıl Yeni Kandıra’ için var gücümüzle, bir günü dahi boş geçirmeden çalışmaya devam edeceğiz.  Kandıra’da yeni yüzyıl için hizmet üretmeye devam edeceklerini söyleyen Erol Ölmez, “Biz büyük ve güçlü Türkiye’yi gerçekleştirmek için yerelde çalışmaya devam edeceğiz. Bu yönde de irademizi yılmaksızın ortaya koyacağız. Bunu gerçekleştirirken de, hukuk çerçevesinde, ahlak çerçevesinde bunu gerçekleştireceğiz Allah’ın izniyle. Bu yolda yaptığımız çalışma ve gayretin sonunda 31 Mart akşamı geldiğinde, daha önceki gayretlerimizin bir karnesi olacak. Allah’ın izniyle, hem Kocaeli’de hem de Kandıra’da Cumhur İttifakı’na verilecek çok kuvvetli en büyük destek de Allah’ın izniyle Kandıra’dan gelecek” dedi.

HEP BİRLİKTE YENİ VE GÜZEL İŞLER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Ölmez;“ Cumhur İttifakımız’ın kıymetli ortaklarına da teşekkür etmek istiyorum vermiş oldukları destek için. Bundan sonraki aşama birlik olma zamanıdır. Birlikte bereket vardır. Var gücümüzle çalışarak Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakımız’a Kandıra’da en kuvvetli desteği verebilmek için gayret etmek zamanıdır. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı çok daha güçlü bir şekilde Kandıra’dan destek verileceğine inancım tamdır. Ben özellikle bu yolda tüm hemşehrilerime ve gayret edenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı da zaferi kazanacağımıza ve Kandıra’da hep birlikte yeni ve güzel işler gerçekleştireceğimize inancım tamdır. İyi ki varsınız" dedi.

“HEDEFİMİZİ EN YÜKSEK SEVİYELERE ÇIKARTTIK”

Kandıra'da başarılı bir şekilde 2 dönem ilçe başkanlığı görevi yürüten Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez;" Kandıra’daki zorlukları da kolaylıkları da biliyorum. Bunun yanı sıra çıtanın yükseldiğinin de farkındayım. Hedefimizi en yüksek seviyelere çıkarttık. Büyükşehrimiz ilçemize çok büyük katkılar sağladı. Biz çıtayı daha yukarılara taşımayı kendimize hedef edindik. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız.Kandıra’daki gençlerimiz devamlı şehre göç ediyor. Bunun önüne geçmek için projeler üretmemiz gerekiyor. Bazı projelerimiz var, bunları hayata geçireceğiz. Biz de bu anlamda Kandıra’ya hizmet etmek için yola çıktık. Sizler de beni çok sıcak samimi bir şekilde karşıladınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑