Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, yeşil ve mavinin sihirli uyumunu barındıran Kandıra sahillerine akın etti.

24 Ağustos 2018 Saat: 03:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.543 kez okunmuştur

Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi
Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, yeşil ve mavinin sihirli uyumunu barındıran Kandıra sahillerine akın etti. Özellikle Ankara, Eskişehir ve İstanbullu yerli turistler, bayram tatili için ilçenin öne çıkan tatil beldeleri olan Kerpe, Kefken, Cebeci, Kumcağız, Babalı, Seyrek ve Bağırganlı'daki konaklama tesislerini doldurdu.

Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi 3

Kerpe'nin kıyı şeridinde bulunan ve "Kartal Kayaları" olarak adlandırılan falez oluşumları, en fazla turist çeken noktalar arasında yer alıyor. Tırmanarak kayaların üzerine çıkan adrenalin tutkunu gençler, 15 metreyi bulan yükseklikten Karadeniz'in serin sularına atlıyor.

Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi 2

Kandıra Turizm Derneği Başkanı Murat Güneş, yaptığı açıklamada, geçen yıla göre güzel geçen sezonun bayram tatiliyle daha da hareketlendiğini söyledi.

Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi 5

"Tesislerimiz Kurban Bayramı'ndan 15 gün önce rezervasyonlarda yüzde 95 doluluk oranına ulaştı, şu anda tam kapasite hizmet veriyoruz. Birçok ziyaretçiyi geri çevirmek zorunda kaldık." diyen Güneş, şöyle konuştu:

Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi 4

"Kandıra'ya gelen turist sayısı her geçen sene artıyor, bir kere gelen öbür sene yanında başkasıyla birlikte geliyor. Geçen yıl 500-550 bin civarında turist gelmişti, bu yıl bayram tatiliyle birlikte 600-650 bin turist geldiğini düşünüyoruz. Artık yatak sayımız yetersiz kalıyor, çıtayı yükseltecek yeni tesisler yapılması gerekiyor. Bu gidişle 10-15 yıl sonra Avşa Adası, Erdek ve Ayvalık'taki yoğunluğun aynısını burada yaşayacağımızı düşünüyorum. Onun için buna hazırlık olmamız lazım şimdiden."

Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi 7

Güneş, hava şartları uygun olduğu takdirde ekimin ilk haftasına kadar Kandıra'da denize girilebildiğine dikkati çekerek, bayramdan sonra gelen turistlerin av sezonunun başlamasıyla yerli balıklarının tadına bakabileceğini kaydetti. 

Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi 8

Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi 11

Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi 10Bayram tatilinde Kandıra'ya yoğun ilgi 9

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑