Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

“Başkanımız gübreye de bir el atsın”

Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, Kandıralı çiftçiler adına Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Başkan Büyükakın’dan çiftçi için gübre desteği istedi

6 Ekim 2021 Saat: 08:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.519 kez okunmuştur

“Başkanımız gübreye de bir el atsın”
“Başkanımız gübreye de bir el atsın”

Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, Kandıralı çiftçilere 150 litre mazot desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a sosyal medya hesabından teşekkür etti. Başkan Çetin paylaşımına şu notları düştü; “Özellikle Kocaeli ilimizde her yılbaşında önce %50 hibeli çeşitli meyve fidanı hibesi sonrasında %50 hibeli sera projesi, %50 hibeli sera naylonu desteği, %50 hibeli yem bitkileri tohumu desteği, %50 hibeli gezen tavuk projesi desteği rutin olarak veriliyor. Bu yıl Türkiye'de örneği olmayan her çiftçiye 150 litre mazot desteği verildi. Belki daha aklımıza gelmeyen birçok projeye destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a ilçemiz çiftçileri adına teşekkürlerimi sunarım.
“BAŞKANIMIZ GÜBREYE DE BİR EL ATSIN”
Gönül ister ki her gün zam üstüne zam gelen şu gübreye de bir el atsın başkanımız. Sayesinde mazot desteği ile tarlalarımızı sürdük tohumu da alacağız eh birde gübreyi attık mı ekinlere değmeyin keyfimize. Olur mu olur Sayın Başkanımız Tahir Büyükakın her zaman ki gibi sesimizi duyar sürprizi yapar alın size gübre desteği der bizde bayram yapmış oluruz. Eminim ki tarımı seven çiftçiye önem veren her zaman yanımızda olan sayın başkanımıza bize de sadece fırın yakmak kalır. Olur mu olur bu başkan başka başkan diyelim.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑