Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Yiğit; “Manav Platformunun Açıklamaları Bizi Bağlamıyor”

Kocaeli-İzmit ve Kandıralılar Dernek Başkanı Veysel Yiğit, Manav Platformu’nun yaptı açıklamaya dahil olmadığını belirterek, “Manav Türklerinin açıklamaları bizi derneğimizi asla bağlamıyor” dedi.

27 Ocak 2019 Saat: 23:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.468 kez okunmuştur

Başkan Yiğit; “Manav Platformunun Açıklamaları Bizi Bağlamıyor”
Başkan Yiğit; “Manav Platformunun Açıklamaları Bizi Bağlamıyor”

Kocaeli Manav Türkleri Platformu adı altında toplanan çeşitli yerel sivil toplum kuruluşları basın açıklamasıyla AK Partiye sitem ettiler. Yapılan bu açıklamada şahsının olduğu fotoğrafın kullanılmasının ardından, kamuoyunu bilgilendiren Kocaeli-İzmit ve Kandıralılar Dernek Başkanı Veysel Yiğit’in açıklaması şu şekilde;

Kocaeli kamuoyuna duyurulur " Malum internet gazeteciliği ve görsel medyada Manav Türkleri platformu açıklamalarıyla ilgili siz Kocaeli kamuoyuna bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum.Kocaeli-İzmit ve Kandıralılar Derneği Manav Türkleri platformu dahil hiçbir platform veya federasyon çatısı altında değildir.Derneğimiz 2016 yılında kurulmuş, kurucu Başkanı da şahsımdır. Kuruluşumuzdan bu zamana kadar hiç bir oluşumun içinde olmadan sadece Kocaeli-İzmit ve Kandıralılar Derneği olarak Kocaeli’nde faaliyetlerimizi icra ediyoruz. Manav Türklerinin açıklamaları bizi derneğimizi asla bağlamıyor ve açıklamalara katılmıyoruz.Daha önceler de çekildiğimiz bir resmi kullanılmıştır. Bizler asla mikro milliyetçiliğinden yana olmadık olmayacağız. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu süreçte asla birlik beraberliğimizi zedeleyecek bir açıklamanın içinde olmadık olmayacağız. Bizler 81 milyonuyla her etnik yapıyla kardeşiz ve asla böyle ayrıştırıcı oyun içinde olmayacağız.Bu duygu ve düşüncelerimi sizlerle de paylaşmak istedim.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑