Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Yener ‘Basın, milletin müşterek sesidir’

Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve yönetimi, 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt'u ziyaret etti.

4 Şubat 2021 Saat: 00:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.111 kez okunmuştur

Başkan Yener ‘Basın, milletin müşterek sesidir’
Başkan Yener ‘Basın, milletin müşterek sesidir’

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt'a Kandıra’da ve bölgemizde gazetecilik yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener “Atatürk’ün, hayatında ilk ve son basın toplantısını şehrimizde yapmış olmasının haklı bir gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetin kurulacağını açıkladığı ilk basın toplantısını İzmit'te yapmıştır. İzmit, 16 Ocak 1923 tarihinde dönemin aydınları ve gazetecileriyle bir durum değerlendirmesi yapan Mustafa Kemal’i ağırlamanın onurunu yaşamıştır. 

Tüm yokluklara rağmen, bir milleti yeniden umutlandıracak oluşumu kaleme alan o değerli insanları minnetle anıyoruz. Bu gün de Basın milletin müşterek sesidir diyerek milletin gözü, kulağı, sesi olan ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içinde başarıyla yerine getiren başta kentimizin gazetecileri olmak üzere, tüm basın çalışanlarının basın onur günlerini kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt" Bizde Kandıra'nın Sesi Gazetesi olarak bizim için anlamlı günde yanımızda olan, bizlere değer veren sizlere çok teşekkür ederiz. Kandıra'nın Sesi Gazetesi çizgisi ile şehre katkı koyan, eksik noksanları halka aktaran, halkın sesini yetkililere duyuran, yetkililerin halka duyurmak istediklerinin anında aktaran yayın anlayışıyla 25 Şubat'ta 26. Yılını doldurup 26. Yıla adım atacak, 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle yaptığınız ziyaretten dolayı Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve yönetimine tekrar teşekkür ederim"dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑