Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Başkan Uğur; “Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin çimentosudur”

“Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin çimentosudur” diyen MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, “Mecliste güçlü bir MHP olması demek bu ülkenin geleceğinin güçlü olması demektir” dedi.

25 Nisan 2023 Saat: 12:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 800 kez okunmuştur

Başkan Uğur; “Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin çimentosudur”
Başkan Uğur; “Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin çimentosudur”

MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur’u makamında ziyaret ederek gündeme dair bir söyleşi gerçekleştirdik. Sohbetimizde ülkemiz ve ilçemizdeki son gelişmeleri, yapılan çalışmaları ve seçim sürecini görüştük. Samimi açıklamalarda bulunan Başkan Uğur, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ülkemizin şartlarına göre oluşan Cumhur ittifakı ile hem ülke içerisinde hem de dışarıda çok iyi atılımlar elde edildiğini söyledi.

TEKRAR FİLİZLENDİK

MHP tabanının her geçen gün büyüdüğünü belirten Uğur, “Cumhur ittifakından sonra Kandıra’daki üye sayımızda bir azalma olmadı. Bilindiği üzere kendi içimizde partiyi böl parçala süreci yaşandı. Bu değişim sürecinde rüzgarın daldan aldığı yaprak misali bizimde dalımızdan uçup gidenler oldu. Ama sonucunda biz tekrar yeşillendik, filizlendik, kopup giden yapraklarımızın yerini doldurduk. Üye sayımız artmaya devam ediyor” dedi.

Kandıra’daki oy oranları hakkında konuşan Uğur, “2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adayımız Ahmet Şakacı ile 8 bin 500 civarında bir oy almıştık. Bunun üzerinden gidersek 2019’da Cumhur ittifakı ile 16 bin üzerinde oy aldık. 8 bin olmasa bile çoğu seçmenimizin Cumhur ittifakına oy verdiğini düşünüyoruz. Karşımızdaki grup 12 bin oy almıştı. Desteğimizin ölçüsünü belirlemek zordur ama desteğimizin olduğu apaçık bellidir” dedi.

SIRALAMANIN ÖNEMİ YOK

Milletvekili aday sıralaması hakkında da yorum yapan Uğur, “Ülkücü davada sıralamanın bir önemi yoktur. Birinci sıra ile sonuncu sıra arasında bir fark yoktur. Teşkilatçılığın görevi pusula da üç hilali gördüğünde oyunu vermektir. İki dönemdir Saffet Sancaklı milletvekilimizdi. Bu dönem genel merkezimizin takdiri ile tekrar 1. sıra vekil adayı. Biz sıralamaya takılmadan ülkücülük şuuru içerisinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Meclise maksimum şekilde aday göndermek için mücadele ediyoruz” dedi.

MİLLET İTTİFAKINDAN BAŞARI BEKLEMEK MÜMKÜN DEĞİL

Konuşmasında millet ittifakını da eleştiren Uğur,“Şuan ülkemizin geçmekte olduğu kritik bir yol var. Gündemde olup yapılması planlanan yer altı kaynaklarından teknolojik atılımlara, elektrikli aracımızdan askeri savunma alanına kadar birçok atılmış adımlar var. Geleceğe emin adımlarla yürüyen bir Cumhur ittifakı var. Bir yandan da liderimizin tabiriyle beşi benzemez millet ittifakı var. İdeolojik, taban, dünya görüşü açısından hiçbirinin birbirine uyuşmadığı 5 partinin daha kendi aralarında kimi başkan yapacaklarının kararını verip netleştiremedikleri bir ittifak. Bu ittifakın en güçlü destekçilerinden olan İYİ Parti’nin ‘Bu adayın Cumhurbaşkanlığı yapacağına inanmıyorum ama destekliyorum’ demesi ‘kumar masası, pazarlık masası’ demesinin akabinde bakanlık için yapılan pazarlıklara da bakılırsa buradan başarı beklemek mümkün değil” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ, BU ÜLKENİN ÇİMENTOSUDUR

Cumhur ittifakının ülkenin birlik ve beraberliği için kurulmuş bir ittifak olduğunu söyleyen Uğur, “Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin çimentosudur. 57. alayıdır. Mecliste güçlü bir MHP olması demek bu ülkenin geleceğinin güçlü olması demektir. Bunu en kritik zamanlarda görmüşüzdür. Biz ülkemizde ve ilçemizdeki seçmenlerden bunları düşünerek oy vermelerini istiyoruz. MHP hiçbir zaman ben dememiştir. Önce memleketim, milletim demiştir. Bizler Türk İslam neferini yol edinmiş bir partiyiz. Bu yola inananların bize oy vereceklerine inanıyorum. MHP’ye sahip çıkmak ülkeye sahip çıkmaktır. O yüzden herkesten ülkesine sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑