Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Turan, Personelleriyle Görüştü

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, motivasyon ve birlikteliği sağlamak amacıyla Zabıta Müdürlüğü ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelleriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

25 Aralık 2019 Saat: 20:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.492 kez okunmuştur

Başkan Turan, Personelleriyle Görüştü
Başkan Turan, Personelleriyle Görüştü

Kandıra Namazgah Kültür Merkezinde gerçekleşen istişare toplantısında Başkan Turan, personelleriyle bilgi alışverişinde bulunarak yapılacak çalışmaları ile ilgili İstişareler gerçekleştirdi. Motivasyon toplantısında Başkan Turan’a Başkan Yardımcısı Mustafa Dursun ve Birim Müdürleri eşlik etti.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, personelleriyle yaptığı toplantıda, "Kandıra Belediyesi olarak sizlerle beraber kısa zamanda büyük işlere imza attık. 2019 iş planımızı sonlandırırken  2020 yılı içerisinde aynı gayret ve özveriyle çalışmalarınıza devam etmeniz temennisi içerisindeyim. 2019 yılında göstermiş olduğunuz gayret ve özverili çalışmalarınız için hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Sizlerden her daim şunu bekliyorum. Vatandaşa en kısa sürede kaliteli hizmet verme gayreti gösterelim. Halkımızla yakından ilgilenerek elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edelim. İnşallah yapacağımız başarılı çalışmaların altına hep birlikte imza atalım” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑