Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Başkan Turan, Ak Parti İl Başkanı Ellibeş’e Çalışmaları Anlattı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e yapılan çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi.

25 Ağustos 2020 Saat: 06:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.280 kez okunmuştur

Başkan Turan, Ak Parti İl Başkanı Ellibeş’e Çalışmaları Anlattı
Başkan Turan, Ak Parti İl Başkanı Ellibeş’e Çalışmaları Anlattı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e yapılan çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi. Kandıra Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen değerlendirme toplantısında görev süresi boyunca yapılan çalışmaları ve seçim beyannamesindeki projelerin planlamaları hakkında sunumunu gerçekleştiren Turan, gerçekleştirdiği ve planlanan çalışmaları anlattı. Toplantıya AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra İl Başkan Yardımcıları İbrahim Elgin ve Ersin Küçükateş, AKP Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve yönetimi katılım gösterdi.

“7 BİN METREKARELİK OTOPARK YAPTIK”
Seçim beyannamesi doğrultusunda, göreve geldiği günden itibaren yapmış olduğu projelerin değerlendirildiği toplantıda konuşan Turan, “AK Parti kadroları olarak daima milletimizin yanında olduk. Hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek adına canla başla mücadele ettik etmeye devam ediyoruz. İlçe merkezimizde 6 farklı noktada toplamda 7 bin metrekarelik alanda ücretsiz otopark hizmeti gerçekleştirdik. Belediyemize dönemimiz içerisinde 7 adet kombi van, 5 adet çift kabin kamyonet, 3 adet tek kabin kamyonet, 3 adet çöp kamyonu, 1 adet tır, 4 adet binek otomabil, 4 adet bekoloder, 1 adet yama silindiri, 1 adet forklift olmak üzere 29 araç ve iş makinesi kazandırdık” dedi.

“OSB DEVAM EDİYOR”
“İlçemizin ekonomik olarak gelişmesini sağlayacak” diyen Turan, “Belediye hizmet binamız yapım aşamasında ve daha sonrası ilçemiz kent meydanına da kavuşacak. İlçemiz sınırları içerisinden bulunan OSB’nin de yapımı tüm hızıyla devam ediyor.7 bin kişiye iş imkanı sağlayacak bu çalışma inşallah ilçemizin ekonomik olarak da gelişmesini sağlayacak. Ayrıca yüzme havuzumuzda da çalışmalar devam ediyor. Binanın yüzde 50’lik kısmı bitmiş durumda. Bizler Kandıra'mız için gece gündüz demeden hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Beyannamemizde ne varsa hepsini hayata geçirmek adına çalışmalarımızı ilk günkü aşk ile devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑