Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Özkan: Bayram gönüllere girme fırsatıdır

İZKANDER Başkanı Ömer Özkan, herkesin bayramını kutlayarak “Bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır.”dedi

3 Mayıs 2022 Saat: 03:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.127 kez okunmuştur

Başkan Özkan: Bayram gönüllere girme fırsatıdır
Başkan Özkan: Bayram gönüllere girme fırsatıdır

İzmit Kandıra Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (İZKANDER) Başkanı Ömer Özkan, Ramazan Bayramı için kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Özkan, yayınladığı mesajında;"Bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır." dedi


Başkan Özkan açıklamalarının devamında : “Tutulan oruçlar, açılan eller ve dua eden dillerle Yüce Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığımız günlerin arkasından bayramı yaşamaktayız. Bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır.

Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek, umutlar tazelenecektir. Dargınlıklar bitecek, ertelenmiş kucaklaşmalar ve gecikmiş buluşmalarla kardeşliğimiz daha da pekişecektir.

Bayram sabahlarında coşkuyla bir araya geldiğimizde, bayramın aynı zamanda birleşme ve bütünleşme demek olduğunu, birlik olmanın bizleri daha da güçlendireceğini ifade etmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle degerli hemselerimize ziyaretler için yapacakları yolculuklarda dikkatli olmaları uyarısında da bulunarak, kazasız belasız bol bol (silahı rahim) eş dost akraba ziyaretlerini on planda tutacakları bir bayram geçirmesini diliyorum.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑