Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Başkan Nazlıgül;" Özellikle Kandıra ve Karamürsel hedefimizde"

Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, seçime iddialı adaylarla çıkabilmek için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Özellikle Kandıra ve Karamürsel hedefimizde olan ilçeler çünkü Karamürsel’de İsmail Yıldırım bizim adayımızdı.

17 Kasım 2023 Saat: 17:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 610 kez okunmuştur

Başkan Nazlıgül; Özellikle Kandıra ve Karamürsel hedefimizde
Başkan Nazlıgül;" Özellikle Kandıra ve Karamürsel hedefimizde"

Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, yerel seçim ile ilgili şunları söyledi: “Çalışmalar sürüyor, parti olarak il kongrelerimizi yapıyoruz. Genel merkez öncülüğünde il başkanları toplantısını yaptık, yol haritamızı belirleme çabası içerisindeyiz. Seçime iddialı adaylarla çıkabilmek için Kocaeli İl Başkanı olarak ben de çalışmalarımı sürdürüyorum. Özellikle Kandıra ve Karamürsel hedefimizde olan ilçeler çünkü Karamürsel’de İsmail Yıldırım bizim adayımızdı. Kendisi bizden AK Parti’ye geçti ve bölgede seçimi kazandı, Karamürsel’de bir karşılığımız var. Kandıra ise bugün için İYİ Parti’de gibi ama orada da bizim seçmenimiz AK Parti’de, bu seçmeni geri kazanacağız.

ARKADAŞLARIMIZIN YANINA DAHA GÜÇLÜ ADAYLAR İSTİYORUZ
Seçim takvimimiz 1 Ocak itibariyle işlemeye başlayacak ama biz şimdiden çalışmalara başladık. Yerel seçim için teşkilatımız içerisinden aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız var ama bu güçlü teşkilatçı arkadaşlarımızın yanına daha güçlü adaylar istiyoruz. Bunun için de görüşmelerimizi yapıyoruz. Bazı ilçe başkanlarımızı ilçe belediye başkanı adayı olarak görmek istiyorum, il başkanı olarak benim aday olmak gibi bir düşüncem yok. Bu seçimi il başkanı olarak geçirmek istiyorum ama aday bulamazsak o zaman aday olabilirim. Genel seçimi Türkiye’deki sistemi değiştirmek için ittifakla geçirdik fakat olmadı. Yerel seçim öncesindeki ittifak paydaşımızda başkan değişti, ne yapılacak bilmiyorum.

TEŞKİLATIN GÜCÜNÜ GÖRMEK İSTİYORUZ
Genel seçimi kazanmak yerelden başlar. Bu seçimlerde partimizin, teşkilatın gücünü görmek istiyor ve kendi adaylarımızla yarışmak istiyoruz fakat genel merkez ne yapar bilemiyorum. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile çok iyi bir genel seçim süreci geçirdik, kendisiyle teşkilat olarak CHP ile kurduğumuz diyaloğa göre çok daha iyi bir diyalog kurduk. Fatma Hanım genel seçimlerde sanki belediye başkanı değil de, milletvekili adayı gibi çalıştı. Birlikte yol yürüdük ama yerel seçimde genel merkez ne derse o olur. Şu da var, karşısına aday çıkardık diye düşman da olmayız. Bu durum büyükşehir yarışında Tahir Bey için de geçerli.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑