Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Başkan Kan, sanatçılara sahip çıkmadı

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği’ni sokağa attı. Derneğe Kocaeli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı, yer tahsis etti.

6 Aralık 2012 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.701 kez okunmuştur

Başkan Kan, sanatçılara sahip çıkmadı
Başkan Kan, sanatçılara sahip çıkmadı
Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği, müziğe ve sanata merakı olan gönüllüler tarafından 2005 yılında kuruldu. Başkanlığını Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Rüştü Uygur yürütürken, dernek 30 üye 10 müzisyenle birlikte, tüm engellere rağmen çalışmalarını sürdürmeye devam etti. Dönemin Belediye Başkanı Mustafa Öğren, bu sanatçılara bir yer tahsis ederek sahip çıkmıştı. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın gelmesiyle birlikte, Uygur’da Belediye Meclis Üyesi olmuştu. Başkan Kan, derneğine sahip çıkacağı yerde sokağa attı.
VALİLİK DEVREYE GİRDİ Uygur, Kandıra’nın ismini duyurmak için değişik illerde ve yurt dışında verdiği konserlerle adından sıkça söz ettirse de Başkan Kan’ın bir türlü gözüne giremedi. 2 yılı aşkın boş dükkanlarda çalışmalarını yürüten derneğe, nihayet Kocaeli Valiliği sahip çıktı. Kandıra Kaymakamlığı, Valiliğin talimatı sonrasında derneğe halk eğitim merkezinde bir oda tahsis edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de müzisyenlerin araç gereçlerini ve hocalarını sağlamak için üzerine düşeni yapacağını vaat etti. Yeni yerinde çalışmalara başlan dernek, önümüzdeki ay İzmit’te büyük bir konserle adından söz ettirecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑