Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Başkan Kan Bayramla Birlikte Kandıra’yı Coşturacak

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan 29 Ağustosta Ata sporumuz olan yağlı güreşleri Kandıra namazgah mesire alanında yapacak.

21 Temmuz 2012 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 17.061 kez okunmuştur

Başkan Kan Bayramla Birlikte Kandıra’yı Coşturacak
Başkan Kan Bayramla Birlikte Kandıra’yı Coşturacak
Her yıl ilçemizde yapılan etkinlikler Ramazan ayının girmesiyle birlikte ağustos ayının son haftasına ertelendi.Kandıra da yapılacak etkinlikler 3 bölümden oluşuyor. 29 Ağustos Çarşamba günü ata sporumuz yağlı güreşler Kandıra Namazgah mesire alanında yapılacak. 30 Ağustos Perşembe günü Turan Güneş Kültür Merkezi yanındaki açık otoparkta hasat panayırı yapılacak. Panayır 2 gün halkın beğenisine sunulacak. 31 Ağustos Cuma günü ise Kandıra merkez ve tüm köylerin katılımıyla Kandıra Belediye Başkanlığı adı altında futbol turnuvası düzenlenecek.
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan‘ın bu 3 bölümden oluşan etkinliklerde hem Kandıra halkı yerel sanatçıların birbirinden güzel şarkılarıyla doyasıya eğlendirmeyi hedeflerken, köylülerinde hasat panayırından faydalanmaları için onlarca stand açılacak. Güreş severlerimiz ücretsiz güreş seyretme keyfini yaşarken, Kandıra merkez ve tüm köylerin gençleri futbol turnuvası adı altında Kandıra şehir stadında bir araya gelecek. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan bu tür aktiviteleriyle Kandıra ve köylülerin gönüllerinde taht kurmayı hedefliyor. Bu kadar güzel bir organizasyonun mükemmel olacağını düşünüyoruz. Şimdilerde Kandıra halkı 29 Ağustosta yağlı güreşleri, 30 Ağustosta hasat panayırını, 31 Ağustosta ise futbol turnuvasını iple çekiyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑