Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Başkan Eyisabuncular’dan 97. yıl mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular CHP'nin kuruluşunun 97. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

9 Eylül 2020 Saat: 23:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.420 kez okunmuştur

Başkan Eyisabuncular’dan 97. yıl mesajı
Başkan Eyisabuncular’dan 97. yıl mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, CHP’nin 97. Kuruluş yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Eyisabuncular yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “İşgalci kuvvetlere karşı savaşan tüm cemiyetleri kendi çatısı altında toplayarak milletimizin bağımsızlığını cephede savunan Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti, 9 Eylül 1923 tarihinde Türkiye’nin ilk siyasi partisi olarak tarih sahnesine bir kez daha çıktı. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi adını alan bu partinin neferleri hiçbir koşulda ‘Kandırılmadan’ Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin ilkelerinden sapmadan vatanı her daim müdafaaya 97 yıldır olduğu gibi bugün de devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak 97 yıldır Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu ve canıyla vatanı savunan halkımıza armağan ettiği Cumhuriyet’in, her mücadelede en ön saflardaki koruyucularıyız." dedi.

"CHP'YE EMEK VEREN TÜM PARTİLİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Eyisabuncular sözlerinin devamında, "Cumhuriyet’in ilanından tam 50 gün önce kurulan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olmak, tam da bu sebeple ağır bir sorumluluktur. Atamızın “Benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” sözlerinin ağırlığını ve sorumluluğunu partimizin çatısı altında her daim hissediyor ve çalışmalarımızı bu yönde yürütüyoruz. Bu bilinçle, Cumhuriyetimizin temel taşları Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devrimcilik ve Devletçilik ilkelerini simgeleyen altı oku parti bayrağımızda gururla taşıyoruz. Biliniz ki, ülkemizin, milletimizin çıkarlarına el uzatanlar, Cumhuriyet düşmanlığı yapanlar her daim karşılarında damarlarımızdaki o asil kandan aldığımız cesaretle korkusuzca savaşan bizleri bulacaktır. Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak tüm genel başkanlarımıza, Cumhuriyet Halk Partisi’ne emek veren tüm partililerimize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑