Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başkan Ellibeş: CHP'nin tükenişini önleyemezsiniz

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş “İftira ve karalama siyasetine sarılarak CHP’yi hızla tükenişe sürükleyen bu anlayışın, hem partisine hem de ülkemize verdiği zararları bu 3 milletvekili özetlemiştir.

2 Şubat 2021 Saat: 01:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.921 kez okunmuştur

Başkan Ellibeş: CHP'nin tükenişini önleyemezsiniz
Başkan Ellibeş: CHP'nin tükenişini önleyemezsiniz

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP’den istifa eden milletvekillerinin CHP’nin Cumhuriyet’in kuruluş ilkelerinden kopup terör örgütleriyle arasına mesafe koyamayan partilerle yakınlaştığı yönündeki ifadelerini dikkat çekici olduğunu belirterek “İftira ve karalama siyasetine sarılarak CHP’yi hızla tükenişe sürükleyen bu anlayışın, hem partisine hem de ülkemize verdiği zararları bu 3 milletvekili özetlemiştir. Bu feryadı duymak yerine, borçlarla anılan bir geçmişe sarılıp örnek diye göstermek bu tükenişi hızlandırır” dedi.

'BORCUN YÜZDE 95'İ HALA BARAJIN'
CHP'den istifa eden üç milletvekiliyle alakalı açıklama yapan AK Parti Başkan Ellibeş, "CHP’yi yalan ve iftira siyasetine mahkum eden bu anlayış, hem partisine hem de ülkemize zarar veriyor. İstifa eden milletvekillerinin feryadını duymak yerine Yuvacık Barajı gibi borçla anılan bir yapıyı anarak gündeme gelmek bir CHP’li için en büyük talihsizliktir. Yirmi yıl önce 2,2 milyar Dolara hazine garantisi ile yapılmış, bugün hala borcu ödenmekte bir yapıdır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bugünkü borcunun yüzde 95’i hala bu borçtur. Yapılandırılmış borç taksitleri hala ödenmektedir. Kaldı ki kumuna kadar yabancı ülkelere yaptırılmış bu baraj hiçbir zaman taahhüt edilen miktarda suyu şehrimize sağlayamamıştır. Yıllık 142 Milyon m3 su alınacağı varsayımı üzerine yaptırılmış ama bugüne kadar bir kez 128 Milyon m3 su seviyesine çıkmıştır. Şehrimizin su ihtiyacını karşılamakta yetersiz kalmıştır. Bu nedenle AK Parti döneminde Sapanca Gölü’nden hat çekilerek baraj iş görür hale getirilmiştir" dedi.

'SÖZ VERDİYSEK YAPARIZ'
Haftanın yedi günü sahada olduklarını ifade eden Başkan Ellibeş, "Vatandaşımızla sürekli iç içeyiz. Taraflı siyasetin kör ettiği gözler görmüyor olabilir ama halkımız objektif bir değerlendirme yaptığında hükümetimizin ve yerelde belediyelerimizin neler yaptığını biliyor. Reklam değil, halka hizmet için çalıştığını görüyor. Sadece Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin yaptığı hizmetlerden bahsedersek geçen yıl tam 250 milyon TL kaynak pandemi döneminde halkımızın hizmeti için kullanılmıştır. Bunların içinde nakdi destek, gıda kolisi yardımı, dezenfektan ve maske gibi ihtiyaçlar yer almıştır. Bu nedenle halkımız varsa bir eksik, yine umut olarak sığ ve iftira siyasetini kullanan muhalefeti değil, Cumhur İttifakı’nı görmektedir. Söz verdiysek yapacağımızı bilmektedir" diye konuştu.

'CHP ATATÜRK'ÜN PARTİSİ DEĞİL'
Açıklamasını sürdüren Ellibeş, "CHP’de demokrasi anlayışının hangi boyuta geldiği, terör örgütlerini destekleyen siyasi partililerle ilişkilerin nasıl yürütüldüğünü İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ile Yalova Milletvekili Özcan Özel’in partilerinden istifa ederken kullandıkları cümlelerde gördük: ‘PKK terör örgütüdür’ demeyenlerle iş tutma, Cumhuriyeti yıkıcılarla ve kumpasçılarla dostluk, özgüvensizlik, ürkeklik, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş değerlerine zarar, eksik parti içi demokrasi uygulamaları, ötekileştirme, birlik beraberliği bozan saygısızlık, sevgisizlik, liyakatsizlik ve çıkarcılık ortamı nedeniyle CHP’yi bıraktıklarını kendileri ifade ediyor. Atatürk’ün partisi değil, mirasını yiyenlerin partisi konumuna gelen CHP’nin tükenişini borçla anılan Yuvacık Barajıyla önleyemezsiniz” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑