Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Durmuş: “Esnafın haczi kaldırılsın”

Devletin ve Büyükşehir Belediyesi’nin esnafa verdiği desteğin merhem olacağını belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, esnafların elektrik, su ve doğalgaz hacizlerinin de kaldırılmasını istedi

7 Ocak 2021 Saat: 06:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.189 kez okunmuştur

Başkan Durmuş: “Esnafın haczi kaldırılsın”
Başkan Durmuş: “Esnafın haczi kaldırılsın”

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan esnaflara devletin ve Büyükşehir Belediyesi’nin vereceği desteklerin bir nebze de olsa nefes aldıracağını söyledi. Başkan Durmuş, salgından etkilenen esnaflara devletin 3 ay boyunca 1000’er TL ve 750 TL de kira yardımı (hibe desteği) ile Büyükşehir Belediyesi’nin vereceği 1000’er TL destek nedeniyle memnun olduklarını belirtti. Kadir Durmuş, Büyükşehir Belediyesi’nin 11 Ocak’tan itibaren esnaf destek ödemelerinin başlayacağı Esnaf Kart’a 1000’e TL’nin yükleneceğini hatırlattı.

YETERLİ DEĞİL AMA…
Esnafların elektrik, su ve doğalgaz hacizlerinin kaldırılmasını isteyen Birlik Başkanı Durmuş, esnaflara 1 yıl sonra ödemenin başlaması ve 3 yıl geri ödemeli ve faizsiz 30-50 bin TL kredi verilmesi halinde esnafların pandemi dönemindeki sıkıntılarının ortadan kalkacağını söyledi. Kadir Durmuş, 800 bin esnafa verilen 25’er bin TL’lik düşük faizli kredinin de yeterli olmamasına rağmen esnafların yarasına merhem olduğunu ifade etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑