Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Adayı Şenol, yönetimini açıkladı

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şaban Şenol, kongreye sayılı günler kala yönetim kurulu aday listesini açıkladı.

23 Mart 2022 Saat: 11:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.284 kez okunmuştur

Başkan Adayı Şenol, yönetimini açıkladı
Başkan Adayı Şenol, yönetimini açıkladı

27 Mart 2022 Pazar günü saat 11: 00 ‘de gerçekleşecek olan Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar odası kongresinde mevcut başkan Şaban Şenol yeni dönem için yeniden aday oldu. Mevcut başkan Şaban Şenol seçime sayılı günler kala yönetim kurulu aday listesini açıkladı.

Şenol yaptığı açıklamada, “Seçim çalışmaları içerisinde yapmış olduğumuz esnaf ziyaretlerinde göreve devam etmemiz konusunda esnaflarımızın istekli ve arzulu olduklarını görmüş bulunmaktayız. Bizlerde esnafımızın bu arzu ve isteklerine kayıtsız kalamazdık.
Amacımız esnafımızın ben ve yönetim kuruluna göstermiş olduğu güvene layık olarak kendi enerjimizi esnafımızın enerjisi ile birleştirip en iyiyi en güzeli yakalamaktır.

Bizler görevlerimizi yerine getirirken önce 5362 Meslek kuruluşları kanunu ve genel kurul üyelerinin vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde saygın ilkeli şeffaf dürüst ve hesap verebilirlik hizmet anlayışı içerisinde olduk.

Bizler odamızın kurumsal yapı içinde çalışmalarını yürütürken birleştirici katılımcı ve gerçekçi söylemler ve gerçekleştirebileceğimiz hizmetlerin söylemlerimiz ile birebir örtüşmesine önem vermekteyiz. Bu vesile ile Esnaf arkadaşlarımızın hayırlı kazanç elde etmeleri sağlıklı bir yaşam elde etmelerini temenni ederiz.

Yapılacak olan Olağan genel kurul toplantısının başta değerli esnaf ve üye arkadaşlarımıza devletimize milletimize ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni eder tüm esnaflarımızı en içten ve samimi duygularımla selamlar saygılar sunarım"dedi.

İşte Şaban Şenol’nin yönetim listesi;

Yönetim Kurulu Aday Listesi; Cüneyt Erdem, Vedat Özer, Mehmet Ercan, İbrahim Ay, Seher Ayyıldız, Şaban Aksoy, Emin Uyguner, Belgin Yüksel.

Denetim Kurulu Aday Listesi; Bahadır Saatçi, Eralp Görgün, Kerim Cebeci.

Bir 12 kişi ve şunu diyen bir yazı 'GÜVENİ°LİR İLKELİ ŞEFFAF DÜRÜST BİRLEŞTİRİCİ YÖNETİM ANLAYIŞI İLE ESNAFIMIZA YENİDEN HİZMETE DEVAM BEYAZ PUSULADA BULUŞALIM Şaban ŞENOL CüneytERDEM ERDEM Vedat ÖZER Mehmet ERCAN Ibrahim AY Seher AYYILDIZ Şaban AKSOY Emin UYGUNER Belgin YÜKSEL DENETİM KURULU ADAY LİSTESİ Bahadır SAATÇİ Eralp GÖRGÜN Kerim CEBECI Tarih:27.03.2022 Pazar günü Saat:11:00-17:00 Adres:Namazgah kültür merkezi' görseli olabilir

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑