Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Adayı Meşe, yönetimini açıkladı

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Gökhan Meşe, kongreye sayılı günler kala yönetim kurulu aday listesini açıkladı.

23 Mart 2022 Saat: 11:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.186 kez okunmuştur

Başkan Adayı Meşe, yönetimini açıkladı
Başkan Adayı Meşe, yönetimini açıkladı

27 Mart Pazar günü Namazgâh Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de gerçekleşecek olan Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası kongresinde Başkan Adayı olan Gökhan Meşe, seçime sayılı günler kala yönetim kurulu aday listesini açıkladı.

Gökhan Meşe yaptığı açıklamada, “Genel kurulumuzun bizlere yani üyelerimize yakışır güzellikte kaliteli ve örnek bir seçim olmasını tüm samimiyetimle istiyorum. Esnafımızın daha mutlu olduğu, ekonomisi daha güçlü bir Kandıra için var gücümüzle çalışacak, hep birlikte başaracağız. Kaybedeni olmayan üyelerimizin ve Kandıra’mızın kazanacağı bir genel kurul olmasını temenni ediyor ve seçim sonuçlarının şimdiden hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

İşte Gökhan Meşe’nin yönetim listesi;

Yönetim Kurulu Aday Listesi; Hakan Akbaş, Eray Gürbüz, Sercan Alkandurur, Ayhan Sarı, Aslan Cici, Kamil Budak, Ercan Işık, Ergün Kan.

Denetim Kurulu Aday Listesi; Murat Ay, Şükran Akşit, Ufuk İmat.

Bir 12 kişi ve şunu diyen bir yazı '23.GENEL KURULUMUZA TÜM ÜYERİMİZ DAVETLİDİR KANDIRA ESNAF VE SANAATKARLAR ODASI YÖNETİ°M ADAY KADROSU PLUSALIM Gökhan MEŞE Hakan AKBAŞ Eray GÜRBÜZ Sercan ALKANDURUR Ayhan SARI Aslan cici Kamil BUDAK Ercan IŞIK Ergün KAN DENETİM KURULU ADAY KADROSU Murat AY Şükran AKŞİT Ufuk İMAT TARİH: 27-03-2022 SAAT: 11.00 YER NAMAZGAH KÜLTÜR MERKEZİ' görseli olabilir

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑