Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Başkan Adayı Kızılağıl, Yoğun Tempo ile Köy Ziyaretlerinde

Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Kızılağıl, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Kandıra köylerine ziyaretlerini sürdürüyor.

26 Mart 2024 Saat: 08:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 393 kez okunmuştur

Başkan Adayı Kızılağıl, Yoğun Tempo ile Köy Ziyaretlerinde
Başkan Adayı Kızılağıl, Yoğun Tempo ile Köy Ziyaretlerinde

Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Kızılağıl, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala köy ve belde ziyaretlerini sürdürüyor. Son dönemece girilirken seçim çalışmalarına hız veren Kızılağıl, Kandıra köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kandıra köylerinde geniş bir kesim tarafından ilgi ve takdirle karşılanan Kızılağıl, bu ziyaretlerde vatandaşlara projeleri ve vizyonu hakkında detaylı bilgiler sundu. Her bir buluşmada, yerel halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm odaklı projelerini anlatan Kızılağıl, seçimlerde destek istedi.

Kızılağıl'ın köy ziyaretleri, vatandaşlarla samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Yerel halkın talep ve beklentilerini ilk elden öğrenme fırsatı bulan Kızılağıl, Saadet Partisi'nin Kandıra için hazırladığı kapsamlı projeleri hakkında bilgi verdi. Bu projeler, sosyal, ekonomik ve kültürel alanları kapsayarak bölgenin genel yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Kızılağıl, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği bu ziyaretlerle, yerel halkın desteğini almayı ve Saadet Partisi'nin Kandıra'daki varlığını güçlendirmeyi amaçlıyor. Kandıralı vatandaşlar ise yapılan ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getirerek, yerel seçimlerde tercihlerini belirlemede Kızılağıl'ın projelerinin önemli bir faktör olacağını ifade ediyorlar.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑