Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Başkan adayı Kızılağı, üreticilerin sesine kulak verdi

Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Kızılağı ve beraberindeki partililer, Kandıra’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle, Kandıra halkının gönüllerini dokundu, üreticilerin sorunlarını dinledi.

28 Şubat 2024 Saat: 16:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 563 kez okunmuştur

Başkan adayı Kızılağı, üreticilerin sesine kulak verdi
Başkan adayı Kızılağı, üreticilerin sesine kulak verdi

Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Kızılağı ve beraberindeki partililer, Kandıra’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle, Kandıra halkının gönüllerini okşadı, üreticilerin sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında üreticilerle yakından ilgilenen Başkan adayı Kızılağı, "Seçimden seçime değil, her zaman hep birlikte olduklarımızla" mesajını verdi.

Tarım ve hayvancılık alanındaki önemli merkezlerinden biri olan Kandıra’da esnaf ziyaretleriyle, ilçe halkının gönüllerine dokunarak üreticilerin sorunlarını dinledi. Başkan adayı Kızılağı, burada yaptığı konuşmada, "Bizim için önemli olan seçim dönemleri değil, her zaman halkımızla iç içe olmak ve onların sorunlarına çözüm üretmektir. Bu ziyaretimizde de üreticilerimizin sesini duymak ve onların taleplerini anlamak için buradayız" dedi.


Üreticiler de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, sorunlarını doğrudan iletebilmekten dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Saadet Partisi'nin bu yaklaşımı, halk nezdinde olumlu bir yankı uyandırırken, seçim öncesi partinin halkla olan diyalogunu güçlendirme çabalarını da gözler önüne serdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑