Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Adayı Gökhan Meşe; “Kandıra esnafı yenilik istiyor”

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Gökhan Meşe, “Esnafımızın yenilik istediğini daha güzel bir odaya, çalışkan bir oda başkanına ihtiyacı olduğunu gördük. Bu sebeple adaylığımı duyurdum. Yeni yönetim birçok şeyi değiştirecek” dedi.

10 Mart 2022 Saat: 11:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.908 kez okunmuştur

Başkan Adayı Gökhan Meşe; “Kandıra esnafı yenilik istiyor”
Başkan Adayı Gökhan Meşe; “Kandıra esnafı yenilik istiyor”

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Gökhan Meşe, “Esnafımızın yenilik istediğini daha güzel bir odaya, çalışkan bir oda başkanına ihtiyacı olduğunu gördük. Bu sebeple adaylığımı duyurdum. Yeni yönetim birçok şeyi değiştirecek” dedi.

27 Mart 2022 Pazar günü gerçekleşecek olan Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu’nda aday olduğunu açıklayan ilçemizin sevilen esnaflarından Gökhan Meşe, çalışmalarını, projelerini ve hedeflerini gazetemize anlattı. Kandıra’da uzun yıllar çay ocağı işleten ve şimdilerde inşaat sektöründe başarılı çalışmalarıyla bilinen Gökhan Meşe, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın daha aktif çalışması gerektiğini ve çalışkan bir oda başkanına ihtiyacı olduğunu gördüğünden esnafların da desteğiyle bu yola çıktığını belirtti. Şimdilerde kapı kapı gezerek esnafın derdini dinleyen ve projelerini anlatan Meşe, “Esnafımızın da teveccühüyle nasip olur da başkan seçilirsem yönetim ile birlikte vaatlerimizin hepsini Allah’ın izniyle gerçekleştirmek için gece gündüz çalışacağız” diyor.

DOĞRU YÖNETİMLE OLUMLU SONUÇLAR

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Gökhan Meşe, şöyle konuştu; “27.03.2022 tarihinde yapılacak olan Genel Kurulumuzun öncelikle Kandıra’mızdaki tüm esnafımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Odamızın kurulmasının temel taşı ve gayesi; esnaf ile kamu arasındaki köprüyü oluşturmaktır. Odalar (STK) sivil toplum kuruluşu olduğu için birçok anlamda esnafımızın bireyselde yapamayacağı şeylerin STK olarak daha kolay yapabilmesidir. Ana tüzüğünden, son bireyine kadar araştırdım ve esnafımız adına birçok kapıyı açabilecek yapıya sahip olduğunu gördüm. Bu durum doğru yönetimle olumlu sonuçlar verecek bir güçtür. 

ESNAFIMIZ YENİLİK İSTİYOR

Seçim sürecinde kapı kapı geziyor, esnaflarımızın elini sıkıp odamızın gerçek görevlerini, yapması gerekenleri ve birliktelikle daha güzel, faydalı şeylerin yapılabileceğini anlatıyorum. Esnaf varsa oda var, çalışkan bir oda başkanı varsa mutlu, huzurlu esnaf var. Esnafımızın yenilik istediğini daha güzel bir odaya, çalışkan bir oda başkanına ihtiyacı olduğunu gördük. Bu sebeple esnaf abilerimiz ve kardeşlerimiz için Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına yeni dönemde adaylığımı duyurdum.

ESNAFIMIZIN SESİ OLACAĞIM

Yaklaşık 3 yıldır odamız esnafımıza daha iyi nasıl hizmet verir diye çalışma yapıyorum, araştırıyorum. Ben başkan adayı olarak esnafımızın sesi olacağımı tüm kalbimle söylüyorum. Her anlamda esnafımızın yanında olan olumlu, olumsuz, derdini sıkıntısını dinleyen, sonrasında sorunları yerinde tespit edip analiz eden ve en önemlisi doğru tespitlerle olumsuzlukları ve olması gerekenleri esnafımız adına gerekli kamu veya kurumlara ileteceğiz.

SÖZÜNÜ ALDIM

Araştırdım Kocaeli’deki birçok oda özel hastanelerle, özel okul ve dershanelerle anlaşmalar yapmış üyelerine indirim sağlamış. Mesleki yeterlilik kurslarıyla eleman sıkıntılarını çözmek için kurslar açtırmış, bankalarla anlaşma yaparak esnafı hep güvende hissetmesini sağlamıştır. Bende talepler doğrultusunda ilgili kurumlarla gerekli araştırmaları yapıp esnafımız adına anlaşma yapabileceğimizin sözünü aldım. Esnafımızın da teveccühüyle nasip olur da başkan seçilirsem yönetim ile birlikte vaatlerimizin hepsini Allah’ın izniyle gerçekleştirmek için gece gündüz çalışacağız.

YENİ YÖNETİM BİRÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRECEK

Artık aktif, çalışkan, esnafıyla iç içe her anlamda esnafı güvende hissettiren bir oda olması için başkanlığa talibim. Genç ve dinamik bir esnaf olarak Kandıra’mızın her bölgesindeki esnafımız için canla başla mücadele edip bugün bizim olduğumuz yerlere geçecek evlatlarımızın daha yaşanabilir bir ortamı olması için çalışacağız. Esnaf ziyaretlerimde fark ediyorum ki yeni yönetim birçok şeyi değiştirecek. Kaybedeni olmayacağını düşündüğüm başkanlık seçimi için 27.03.2022 tarihindeki Genel Kurulumuza en doğru kararı vereceğini düşündüğüm esnaflarımızı oy kullanması için davet ediyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑