Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Adayı Çakır, yönetimini açıkladı

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Cüneyt Çakır, kongreye sayılı günler kala yönetim kurulu aday listesini açıkladı.

23 Mart 2022 Saat: 11:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.096 kez okunmuştur

Başkan Adayı Çakır, yönetimini açıkladı
Başkan Adayı Çakır, yönetimini açıkladı

27 Mart 2022 Pazar günü Namazgâh Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de gerçekleşecek olan Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası kongresinde Başkan Adayı olan Cüneyt Çakır, yönetim kurulu aday listesini açıkladı.

 Cüneyt Çakır yaptığı açıklamada, “ İlçemizde uzun yıllardır aktif olarak Fırın-Lokanta işletmeciliği yapmaktayım. Sorunları çok iyi biliyor ve 1.300 oda üyemizin taleplerini dinlemek adına esnafımızla dertleşiyoruz, oy İstiyoruz. Şahsen, esnaf ve sanatkâra çok önem veren birisi olarak, sizlerle iç içe olmaktan dolayı son derece mutluyum. İnanıyorum ki, ulaşacağımız netice ve yapacağımız görüş alış verişi gelecek adına ve bunaldığınız sorunların çözüm yollarını ortaya çıkarmak bakımından çok yararlı sonuçlar doğuracaktır. Seçim zamanı sahaya inen değil, esnafın içinde olan başkan olacağız" dedi.


İşte Cüneyt Çakır’ın yönetim listesi;

Yönetim Kurulu Aday Listesi; Adem Bulgurcu, İlhan Pekcan, Fahri Buruş, Şükrü Aydeniz, Kamil Şentürk, Yusuf Meşe, Saim Uslu, Emine Altın

Denetim Kurulu Aday Listesi; Olcay Ersoy, Emine Yoldaş, İsmail Pulat

Bir 12 kişi ve şunu diyen bir yazı 'KANDIRA ESNAF ve SANATKARLAR ODASI YÖNETİ°M KURULU ADAY KADROSU GELİŞİM İÇİN, DEĞİŞİM ŞART. Cüneyt ÇAKIR BULUSADAN YEŞİI Başkan Adayı Adem BULGURCU İthan PEKCAN Fahri BURUŞ ŞükrÜAYDENİZ ŞENGÜN YusufMEŞE Yusuf MEŞE DENETİM KURULU ADAY KADROSU Saim USLU Emine ALTIN Olcay ERSOY Emine YOLDAŞ İsmail PULAT Tarih: 27. 03. 2022 Pazar günü Saat: 11:00 17:00 Yer: Namazgah Kültür Merkezi İrt: 0538 700 45 59' görseli olabilir

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑