Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Basın, gününü coşkuyla kutladı

Basın mensupları, 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle düzenlenen baloda bir araya geldi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ev sahipliğindeki balo The Ness Otel'de gerçekleştirildi. Basın mensupları günlerini coşkuyla kutladı.

17 Ocak 2023 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 523 kez okunmuştur

Basın, gününü coşkuyla kutladı
Basın, gününü coşkuyla kutladı

Sabah saatlerinde İzmit Kültür Tepesi'nde çelenk sunum töreni sonrası başlayan 16 Ocak Basın Onur Günü kutlamaları gerçekleşen balo gecesiyle sona erdi. Başiskele The Ness Otel'de gerçekleşen balo basın mensuplarını bir araya getirdi. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün de yerini aldığı gecede yemekler eşliğinde sohbetler edilirken Mustafa Kemal Atatürk'ün İzmit'te gelerek gerçekleştirdiği basın toplantısına dair video gösterimi yapıldı. Canlı müzik eşliğinde geçen baloda basın çalışanları doyasıya eğlenirken yaşadıkları geceyi meslektaşlarıyla çektikleri öz çekim ve fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler.

GAZETECİLER CEMİYETİNE SAHİP ÇIKIN
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan gecedeki konuşmasında şunları söyledi: "10 Ocak ve 16 Ocak bizler için çok önemli, 24 Ocak tarihinde de Uğur Mumcu'yu anacağız. Ben buradan bizlere destek veren valimize, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bugün bizim burada olmamıza destek veren Başiskele Belediye Başkanımız Yasin Özlü'ye teşekkür ediyorum. Buradan şunu da söylemek isterim, meslektaşlarımız lütfen Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'ne sahip çıkın. Sahip çıkın ki cemiyetimiz güçlenerek yoluna devam edebilsin."

EV SAHİBİ OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ise balo gecesindeki konuşmasında, "Başiskele hepimizin ilçesi, ilçeniz Başiskele'ye hoş geldiniz. Bugün 16 Ocak Basın Onur Günü, Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyeti ulusa ilan ettiği tarihin 100.yılı. Bize ev sahipliği talebinde bulunuldu, biz de bu talebe olumlu cevap verdik ve bugün buradayız. Bize sponsor diyorlar ama biz sponsor değiliz, biz ev sahibi olduk ve ev sahibi olmaktan dolayı da çok mutluyuz. Ben de basın çalışanlarımızın bu özel gününü kutluyorum ve güzel bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑