Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Basın emekçilerinden birliktelik mesajı

Türkiye Gazeteciler Sendikası Kocaeli Temsilciliği ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Özgür Kocaeli Gazetesi ve meslektaşlarımıza karşı itibar suikastına karşı bir araya gelerek birliktelik mesajı verdi.

31 Aralık 2022 Saat: 09:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 468 kez okunmuştur

Basın emekçilerinden birliktelik mesajı
Basın emekçilerinden birliktelik mesajı

Türkiye Gazeteciler Sendikası Kocaeli Temsilciliği ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Özgür Kocaeli Gazetesi ve meslektaşlarımıza karşı itibar suikastına karşı bugün bir araya geldi. Basın emekçileri bu birliktelikte "Hiçbir gazeteci yalnız değildir" mesajını tüm kamuoyuna vermiş oldu.

BİRÇOK ZORLUK YAŞIYORUZ
Basın mensuplarının bir araya gelerek Özgür Kocaeli Gazetesi emekçilerine destek olması hakkında konuşan Özgür Kocaeli Genel Yayın Yönetmeni Adem Turgut, "Kurumumuz adına kritik bir dönemde destek gösterdiğiniz için teşekkür ederim. En büyük teşekkürü mesleki dayanışma için ediyorum. Bu sadece bu haberi yapan ve bu kurumda çalışan gazetecilerin bir meselesi değildir. Biz gazeteciler haber yaparken birçok zorluğu yaşıyoruz. Bu mesleğin ne kadar saygın ve önemli olduğunu birlikteliğimizle gösterdik. Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimiz ve TGS Şube Temsilciğine destekleri için teşekkür ederim.

SENDİKA OLARAK YANLARINDAYIZ
Turgut'un ardından konuşan TGS Kocaeli Temsilcisi Süriye Çatak Tek, "TGS Kocaeli Temsilciliği olarak bu dayanışmanın oluşmasından çok mutluyuz. Bundan sonra herkesin bilmesini isteriz ki bir gazeteci arkadaşımızın başına bir şey geldiğinde biz sendika olarak arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz

GAZETECİLER YALNIZ DEĞİLDİR
Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cemal Kaplan, "Her zaman zor şartlarda görev yapan arkadaşlarımız böyle olaylara maruz kalıyor. Bu bizleri derinden üzüyor. Arkadaşlarımızın görevini en iyi şekilde yaptıklarını çok iyi biliyoruz. Kocaeli’de yaşayan herkes bilsin ki Gazeteciler hiçbir zaman yalnız değildir, sonuna kadar mücadelemizi sürdürmeye hazırız, her zaman onların yanında olacağız.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑