Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Babalı Köyü sakinleri baskıdan patlamak üzere!

KANDIRA Babalı Köyü sakinleri, Jandarma, Büyükşehir Belediyesi yıkım ekipleri ve iş makinelerinin her hafta köylerine gelerek kaçak yapı olarak daha önce yıkılmış binalar...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.183 kez okunmuştur

Babalı Köyü sakinleri baskıdan patlamak üzere!
Babalı Köyü sakinleri baskıdan patlamak üzere!

KANDIRA Babalı Köyü sakinleri, Jandarma, Büyükşehir Belediyesi yıkım ekipleri ve iş makinelerinin her hafta köylerine gelerek kaçak yapı olarak daha önce yıkılmış binaların bu kez de temellerinin bile parçalanarak yıkılmasını kabullenemiyorlar.

 

 Babalı Köyü'nün MuhtarıAdem Türkmen, köy halkının gerilim içine sokulduğunu ve bu şekilde gergin bir yaşamın taze tutularak devamlı yıkım ekiplerinin köylerine dalmasını usandırıcı bulduklarını açıkladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilerinin her hafta Babalı Köyü'ne yıkım ekibi ve araçları göndermesinin tek sebebinin köy halkını yıldırmak olduğunu ama bunu neden yaptıklarını anlamadığını belirten muhtar Adem Türkmen, ""Neden devamlı olarak bizim köy.

    

Neden Babalı. Başka köy mü yok?. Yasaksa her yerde yasak. Madem inşaat yasağı var.

Neden içerilerdeki köylerde de uygulamıyorlar. Ama günlerini görecekler. Oy istemeye gelecekler. Bu korkutmaların cevabı sandıkta ortaya çıkacak. Başka köyleri koruyorlar. Bize gelince makinelerle gözdağı. Ne yaptık da bunların bu usandırma politikalarının oyuncağı

olduk anlamadım. İnşaat yasağı sadece sahil köylerine mi var. İç köylerde inşaatlar tam gaz sürüyor. Biz inşaat yapmıyoruz ama her hafta makineler burada. Temelleri bile kırıyorlar. Benim köylümden ne istiyorlar. Bunlar oylarımızı artık alamayacaklar. Çünkü bizi usandırdılar"" şeklinde konuştu.

Kaynak: www.sanalturizm.net

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑