Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

“Azerbaycan Ve Türkiye İki Devlet Ancak Tek Millettir”

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek, Ermenistan’ın Azerbaycan’a düzenlediği saldırıyı kınayarak, “Azarbeycan toprakları üzerindeki bir müdahaleye asla müsaade etmeyeceğiz” mesajını verdi.

30 Eylül 2020 Saat: 12:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.782 kez okunmuştur

“Azerbaycan Ve Türkiye İki Devlet Ancak Tek Millettir”
“Azerbaycan Ve Türkiye İki Devlet Ancak Tek Millettir”

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek, Ermenistan’ın Azerbaycan’a düzenlediği saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı. Gödek açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde Ermenistan’ın Azerbaycan'a gerçekleştirdiği gerek Azerbaycan’a  ait askeri hedeflere  gerekse sivil yerleşim alanlarını hedef alan saldırılarını şiddetle kınıyoruz ve endişe ile izliyoruz. Yıllardır sürdürdüğü haksız ve gerekçesiz saldırılarının bir an önce son bulmasını ve özellikle bir Azerbaycan toprağı olan Dağlık Karabağ bölgesindeki işgallerine son vermelerini bekliyoruz. Birleşmiş Milletlerin vakit geçirmeden bu savaşa müdahale etmesini ve barışın tahsis edilmesini bekliyoruz” dedi.

MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Sözlerini sürdüren Başkan Gödek, “Bu arada zamanlamayı gözden kaçırmamak gerekir. Doğu Akdeniz'e uzanan süreçte önemli gelişmeler yaşanırken Ermenistan’ın Azarbeycan toprakları üzerindeki bir müdahaleye asla müsaade etmeyeceğiz. Dünya devletleri bilmelidir Azerbaycan ve Türkiye iki devlet ancak tek millettir. Bu gerçeği herkes bilsin. Azerbaycan'daki kardeşlerimizin her zaman yanındayız ve olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑