Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Av. Serkan Açıkgöz, Tatarahmet ve Çakmaklar Köyü'nü ziyaret etti

Kandıra'da CHP‘de seçim çalışmaları her geçen gün hızlanırken CHP Kandıra Belediye Başkan adayı Av. Serkan Açıkgöz, dün Tatarahmet ve Çakmaklar’da halkla buluştu.

23 Mart 2024 Saat: 09:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 613 kez okunmuştur

Av. Serkan Açıkgöz, Tatarahmet ve Çakmaklar Köyünü ziyaret etti
Av. Serkan Açıkgöz, Tatarahmet ve Çakmaklar Köyü'nü ziyaret etti

31 Mart yerel seçimlere çok az bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra Belediye Başkan adayı Av. Serkan Açıkgöz, vatandaşlarla buluşmaya ve onların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Dün akşam iftar sonrası ise Tatarahmet ve Çakmaklar Köyü'nü ziyaret eden Kandıra Belediye Başkan adayı Av. Serkan Açıkgöz, burada halkın sıcak ilgisiyle karşılandı, samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Köylülerin sorunlarını dinledi.  Açıkgöz'e bu ziyaretinde CHP Kandıra İlçe Başkanı Alper Görgün ve İlçe Yöneticileri, CHP Kadın Kolları ve yönetimi, CHP Gençlik Kolları ve Yönetimi, belediye meclis üyesi adayları ve mahalle başkanları da eşlik etti.

Kandıra Belediye Başkan adayı Av. Serkan Açıkgöz, "Köylerimiz ve köylümüz ihmal edilemez. Köylerimizin gelişimine katkı sağlayacak sağlam projelerle geliyoruz. Hizmeti her köyümüz için ulaşılabilir yapacağız. Liyakatsizliğe geçit vermeden, halkçı belediyecilik anlayışı ile Kandıra'yı hak ettiği yere taşıyacağız. Şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkesi ile her adımda hemşehrilerimizin desteğiyle ilerleyeceğiz. Mazeret değil, hizmet üreteceğiz! Çağdaş bir Kandıra için, tüm kesimlerin hayallerini gerçekleştirmek için omuz omuza çalışacağız!"

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑