Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Arslan; “Ucuz gündem, ucuz siyaset”

Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, İsmet Çiğit'in köşe yazısında Kandıralılar için kullandığı ifadelerin ardından yapılan eleştiriler hakkında "Ucuz gündem, ucuz siyaset" yorumunda bulundu.

27 Ocak 2021 Saat: 21:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.422 kez okunmuştur

Arslan; “Ucuz gündem, ucuz siyaset”
Arslan; “Ucuz gündem, ucuz siyaset”

Saadet Partisi Kandıra İlçe Teşkilatı, parti binasında gerçekleşen haftalık değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Hasan Antika ve Av. Fatih Polat’ın katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan ve yönetimi, gündem hakkında değerlendirmelerde bulundu.

OKUL BAHÇELERİ OTOPARK OLSUN

Toplantıda ilçedeki otopark sorunu hakkında istişareler yapıldı. Başkan Arslan, Kandıra'da otopark sorununu çözmek için pandemi nedeniyle eğitime ara veren Akçakoca İlkokulu, Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Lisesinin bahçelerinin  kullanılmasının uygun olabileceğini söyledi. 

HOŞ DEĞİL

Ayrıca gazeteci İsmet Çiğit'in geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı köşe yazısında Kandıralılar hakkında kullandığı ifadelerin gündemi meşgul etmesiyle ilgili de konuşan Başkan Arslan, "İsmet Çiğit Kandıra gibi önemli bir ilçenin yıllardır ihmal edildiğini, insanları sefil yaşamamalı diye siyasal bir eleştiri yapmıştır. Sefil kelimesi hoş değilse de, buradan olmadık sonuçlar çıkarmakta hoş değil.

UCUZ SİYASET

Şimdi soruyorum size; Kandıra yıllardır ihmal edilmedi mi? 12 ilçe içinde tek göç veren ilçe Kandıra değil mi? Kandıra'nın gençleri İzmit ve Gebze arasındaki fabrikalarda değil mi? İzmit'te Kandıra'nın sorunlarını çözecek hangi idarecimiz var? 3 dönemdir Kandıra insanı yok sayılarak belediye başkanı İzmit'ten yollanmadı mı? Basiretsiz idareciler yüzünden Kandıralı iş gücü İzmit'in hamalı olmadı mı? Ya ucuz siyaset yapmayıp Kandıra'yı cennet yapacağız ya da İzmit'in hamalı olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑