Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Aras’tan 28 Şubat açıklaması: “Samimi değiller”

Milli Güvenlik Toplantısı sonrasında ‘irtica’ ya karşı başlayan ordu ve bürokrasi merkezli süreçte Başbakan Erbakan’ın istifası ve Refah-Yol Koalisyon Hükümeti’nin dağılmasına neden olan darbenin yıldönümünde açıklama yaptı.

1 Mart 2022 Saat: 00:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 797 kez okunmuştur

Aras’tan 28 Şubat açıklaması: “Samimi değiller”
Aras’tan 28 Şubat açıklaması: “Samimi değiller”

Mehmet Aras’ın 28 Şubat darbesiyle ilgili yaptığı açıklama şöyle: “Vefatının sene-i devriyesinde, muhterem liderim Necmettin Erbakan’ ı rahmet ve minnetle anıyorum. Bilindiği üzere rahmetli hocamızın 27 Şubat’ta vefat etmesi neticesinde, hem hocamıza karşı yapılan 28 Şubat hareketi hem de hocamızın dünyadan ayrılışı aynı tarihe denk gelerek bu tarih, hocamızın anılması için vesile olmuştur.

Erbakan’ ı anlamak ve anmak için, hocamızın hayatı boyunca mücadelesini verdiği değerleri hatırlamak ile mümkün olacaktır. Hocamızın akademik kariyerine, bürokrasi tecrübesine, sivil toplum kuruluşlarında verdiği mücadeleye ve en nihayetinde siyaset sahnesinde hayatı boyunca devam eden çabasını dikkatle incelemek lazım gelir. Bu çabaya bakıldığında bu azmin temelinde milli görüş düşüncesinin olduğu görülmektedir.

Milli görüş düşüncesinin amacının da; yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedefinin olduğu ortadadır. Milli görüş 2. Yalta Konferansını toplamayı hedefler. Milli Görüş yenidünyada güçlünün değil, haklının hâkim olmasını hedefler. Milli Görüş, necip Türk milletinin önderliğinde kurulacak yenidünya düzeninin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin eliyle kurulmasını hedefler.

“SAMİMİ DEĞİLLER”
İşte bu yüzden Erbakan’ ı anlamak demek, yeni bir dünyanın kurulması için canla başla mücadele etmek demektir. Hayatında iken Erbakan’ ı taşlamayı marifet zannedenlerin, bugün ki şartlara güvenerek hocamızı kahraman ilan etmeleri asla samimi değildir.

Bu gün hocamıza latifeler düzenlerin geçmişte Erbakan hocamıza neler söylediğini bu millet çok iyi bilmektedir. Bu gün bunları kaleme dökmeyi aldığımız milli görüş terbiyesine yakıştıramıyorum. Eğer bu gün birisi Erbakan’ ı anladım diyorsa asla Avrupa birlikçi, IMF’ci, Nato’cu olamaz. Milli Görüşü anlayan yeniden büyük Türkiye’yi kurmak için canla başla çalışır. Şartlara teslim olanlar işbirlikçilerdir.

Milli Görüşçüler asla işbirlikçilik yapmazlar. Erbakan’ ı anlayanlar ancak, yeni bir dünyayı kurmak için mücadele eden milli görüşçülerdir. Milli görüşün kurumsal temsilcisi de, Yeniden Refah Partisi’dir. Milli Görüş mücadelesine destek verenlerin toplanma merkezi YRP’dir.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑