Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Anne ve babasını kazada kaybetmişti. Vefalı Evlattan Örnek Davranış!

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen feci kazada anne ve babasını kaybeden, kendisi ise kazadan yaralı kurtulan Berkay Baran, babasının olası birine borcu varsa benimle iletişime geçsin dedi.

23 Nisan 2020 Saat: 13:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 96.557 kez okunmuştur

Anne ve babasını kazada kaybetmişti. Vefalı Evlattan Örnek Davranış!
Anne ve babasını kazada kaybetmişti. Vefalı Evlattan Örnek Davranış!

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen feci kazada anne ve babasını kaybeden, kendisi ise kazadan yaralı kurtulan Berkay Baran, babasının olası birine borcu varsa benimle iletişime geçsin dedi.

Kandıra Esentepe Köyünde ikamet eden ve pazarcılık yapan Hayrettin Baran(43), eşi Sevcan Baran(43),  tezgah açmak için sabah çok erken saatlerde Kandıra’dan oğulları Berkay Baran(21)’ın kullandığı 41 N 0646 plakalı kamyonet ile yola çıktı. 

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 21 Nisan Salı günü sabah saatlerinde D-130 Karayolu Yeniköy Köprülü Kavşağı’nda Berkay Bayram idaresindeki 41 N 0646 plakalı kamyonet beton köprü ayağına çarpması sonucunda meydana gelen kazada  annesi Sevcan Baran (43),  babası Hayrettin Baran (43) ve sürücü Berkan Baran araç içerisinde sıkışarak yaralanmıştı. 

Kazada araç içerisinde bulunan Kandıra Esentepe Köyünde ikamet eden ve pazarcılık yapan Sevcan Baran (43), Hayrettin Baran (43) hayatını kaybettiği belirlemişti. Sürücüsü Berkan Baran ise Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Kazadan yaralı kurtulan Kandıralı Berkay Baran, kazada can veren annesi Sevcan ve babası Hayrettin Baran ile ilgili bugün duygulandıran, olası alacaklılarına çağrı yapan bir paylaşımda bulundu. Berkay Baran, babasının borçlu olduğu birileri varsa kendisiyle irtibata geçmesini istedi, telefon numarasını paylaştı.

İşte Berkay Baran’ın sosyal medya hesabında yaptığı o paylaşım:

“Selamın aleyküm öncelikle çoğunuzun bildiği gibi 21/04/2020 tahinde Gölcük yolu üzerinde Salı pazarına gitmek için yola çıktığımız o sabah benim en tatlı varlığım olan annem Sevcan Baran ve şu hayatta tanıdığım her zaman özendiğim bir adam olan babam Hayrettin Baran maalesef geçirdiğimiz trafik kazası sonucu annemi ve babamı kaybettim. Şimdi ne kadar ulaşır bilmiyorum kim görür bilmiyorum ama sizden ricam lütfen hakkı olan hakkını helal etsin. Babamın kime borcu olduğunu bilmiyorum yani birkaç kişi dışında pek borcu olduğunu sanmıyorum ama unuttuğu falan bilenler lütfen benimle iletişime geçsin. 05380495186.”

Acısı tazeliğini korurken daha tam iyi olmamışken, vefat eden babasının kul hakkına girmemesi için böylesi örnek bir davranış sergileyen Berkay Baran’ı tebrik ediyor, anne ve babasına rahmet, kendisine de sabır diliyoruz.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑