Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kocaeli

Ankara'daki Toplantıdan Güzel Haberler

AK Parti il Başkanı Ceyhan, Bakan Işık’ın başkanlığında yapılan Vali Güzeloğlu, Başkan Karaosmanoğlu, Milletvekilleri, TOKİ Başkanı ve Karayolları Genel Müdürü ile ilgili bürokratların katıldığı toplantıyı değerlendirdi.

24 Aralık 2015 Saat: 15:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.035 kez okunmuştur

Ankara'daki Toplantıdan Güzel Haberler
Ankara'daki Toplantıdan Güzel Haberler
Toplantının yaklaşık 5 saat sürdüğünü, ilimizdeki TOKİ ve Karayollarıyla ilgili yatırımların masaya yatırıldığını belirten Ceyhan, “Doğu Kışla, Derince Askeri Hastanesi, Gebze Kışlası için TOKİ ile Büyükşehir arasında protokol hazırlığı yapılıyor. Büyükşehir Belediyemizin beyannamesindeki taahhütler bir bir yerine getiriliyor.” dedi. 
YERLEŞİM YERLERİ ZARAR GÖRMESİN
Karayolları tarafından yapılacak Güney Otoyolu Projesi’nin tüm detaylarıyla toplantıda ele alındığını belirten AK Parti İl Başkanı Ceyhan, şöyle konuştu:
“Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve Kartepe’nin yerleşim yerlerine zarar vermeyecek, en az etkilenecek şekilde yol güzergahı yeniden düzenlenecek. Kentimizin en az sıkıntı yaşamasını sağlayacağız. Kandıra-Kaynarca duble yolunun ihalesi yapılacak. Köprülü kavşak çalışmaları da hızla devam edecek.”
EMEKLİ KONUTLARI KONUSU
AK Parti İl Başkanı Ceyhan, hükümetin seçim vaatleri arasında yer alan aylık 250 TL taksitli konutla ilgili çalışmalar yapıldığını belirtti, “TOKİ, Emeklilere taksitle konut yapacak. İlimizde hazine arazisi sıkıntısı var. Yer arayışındayız. Kente çok uzak olmayan yer arayışındayız. ”dedi. Bu arada, TOKİ’nin ev yapılacak yerlerle ilgili yaptığı ilk açıklamada, Kocaeli konut yapılacak yerler arasında yer almamıştı.
“CHP İL KONGRESİNE KATILACAĞIM”
Kentte, siyasetin nezaket içinde yapılması gerektiğini, bunun için verdiği sözleri yerine getireceğini söyleyen AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP’nin 27 Aralık Pazar günü yapılacak İl kongresine 4-5 kişilik heyetle katılacağını açıkladı. Ceyhan, aralarında CHP ve MHP’nin de bulunduğu siyasi partilerin İl Başkanlıklarına,  Ocak ayı içinde nezaket ziyaretlerinde bulunacağını söyledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑