Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Alperen Şakacı Genel Başkan Yardımcısı oldu

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (DİSK) bağlı Lastik-İş Sendikası'nın bugünkü olağan kongresine Kandıralı Alperen Şakacı, adeta damgasını vurdu.

24 Şubat 2019 Saat: 23:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.086 kez okunmuştur

Alperen Şakacı Genel Başkan Yardımcısı oldu
Alperen Şakacı Genel Başkan Yardımcısı oldu

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu. İşte bu konfedarasyona bağlı Lastik-İş'te bugün yapılan kongrede genel merkez yönetimine çok sürpriz bir isim girdi. Başiskele Ülkü Ocakları'nda görev alan, MHP'den milletvekili adayı olan, son seçimlerde yine MHP'den Kandıra aday adayı olan Kandıralı Alperen Şakacı, Lastik İş'te örgütlenmeden sorumlu genel başkan yardımcısı oldu.

ORTALIK AYAĞA KALKTI
Alperen Şakacı ismi, dün ilk kez gündeme geldiğinde adeta sendikada ortalık ayağa kalktı. Çok sayıda sendikacı tepki gösterdi. Alperen Şakacı'nın karşısına bugünkü kongrede ise aslında çok güçlü bir isim aday oldu. Lastik İş'in efsane genel başkanı Abdullah Karacan'ın yeğeni Batuhan Karacan, Alperen Şakacı'nın karşısına aday oldu.

İLK TEBRİK MHP İL BAŞKANINDAN
Ancak Alperen Şakacı 147 oy alırken, Batuhan Karacan 124 oyda kaldı. Böylelikle kazanan Alperen Şakacı oldu. Şakacı 7 kişilik yönetimde en az oy alan isim oldu ama Karacan'ı yıkıp seçilmeyi başardı. Alperen Şakacı'yı ilk tebrik eden isimlerden biri de MHP İl Başkanı Aydın Ünlü oldu. Ünlü, sosyal medya hesabından, " Başarılarının devamı evlat" diye başarılar diledi.

ÜLKÜCÜLERDEN TEBRİK YAĞMURU
Kocaeli kamuoyunun yakından tanıdığı ve MHP siyasetinin sevilen ismi Alperen Şakacı’nın Genel Başkan Yardımcısı olarak Lastik İş Sendikası Genel Merkezi’nde görev alması Kocaeli sosyal medyasının birinci gündemi oldu. Çok sayıda Ülkücü de Alperen Şakacı'yı "Ülkücü, Ülkücünün arkasında dağ gibi durandır" diyerek tebrik etti...

ALPEREN ŞAKACI KİMDİR?
Alperen Şakacı 1986 Kandıra doğumlu. Pirelli'de çalışıyor. Kandıra’da müteahhitlik yapıyor. TÜMSİAD üyesi. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Kocaeli Üniversitesi Lastik Plastik Teknolojileri alanında yüksek lisans yaptı. Kocaeli Ülkü Ocakları Orta Öğretim masa başkanlığı yaptı. Başiskele Kurucu Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüttü. Ülkü Ocakları'nda çeşitli görevler üstlendi. MHP'den milletvekili ve Kandıra Belediyesi için aday adayı oldu. Hala MHP'de aktif görev yapıyor.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑