Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Ali Sağlık: 11 milyon metreküplük suyumuz var

İSU Genel Kurulu’nda Yuvacık Barajı’ndaki son durumu açıklayan Genel Müdür Ali Sağlık, “Günlük 380 bin metreküplük su kullanımımız var. Sapanca’dan aldığımız destekle barajdaki suyumuz 11 milyon metreküp civarı.” dedi.

12 Kasım 2022 Saat: 09:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 536 kez okunmuştur

Ali Sağlık: 11 milyon metreküplük suyumuz var
Ali Sağlık: 11 milyon metreküplük suyumuz var

11 gündem maddesinin görüşüldüğü İSU Genel Kurulu Kocaeli Kongre Merkezi’nde Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. Yuvacık Barajı’ndaki son durumun da değerlendirildiği toplantıda Sapanca’dan iki pompa çalıştırılarak alınan destekle barajdaki mevcut su miktarının 11 milyona ulaştığı açıklandı.

‘İKİ POMPA ÇALIŞTIRDIK’
Sapanca’da iki pompa çalıştırılarak su tahliyesi yapıldığını açıklayan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, “Teknik amaçlı Sapanca’dan gelen iki pompayı çalıştırdık suyun damak tadını değiştirmemek adına yüzde 30’luk kısmını Sapanca’dan yüzde 70’lik kısmını Yuvacık’tan almak üzere karıştırarak vatandaşımıza suyu ulaştırıyoruz” dedi.

11 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ
İSU Genel Müdürlüğü kadrolarındaki iptal-ihdas talepleri de karara bağlandı. İSU’da çalışan geçici işçiler ve sözleşmeli personellerin 2023 yılında da çalıştırılabilmeleri için izin talebi ilgili madde 2023-2024 stratejik planının güncellenerek ilgili komisyona havale edilmesine karar verildi. Ayrıca İSU Genel Müdürlüğü kuruluş, yetki ve yönetimine dair teşkilat yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik taslağının ve organizasyon şemasının görüşülmesi ise hukuk komisyonuna havale edildi. Bir sonraki Genel Kurul’un ikinci oturumu 29 Kasım tarihinde saat 17.00’da gerçekleştirilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑